Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter

Øl fra Kissmeyer

Anders Kissmeyer hører til i den absolutte øl-verdens-elite. Han begyndte sin øl-karriere som kemiingeniør hos Carlsberg, hvor han arbejdede som brygmester og  som kvalitets- og laboratoriechef. I 2003 gik han sammen med en række andre ølentusiaster, og skabte sit eget mikrobryggeri i København: Nørrebro Bryghus.

Nørrebro Bryghus var et af de første blandt mere end 100 danske mikrobryggerier, der opstod i starten af 00’erne i Danmark. Bryggeriet fik omgående stor succes og måtte efter nogle år udvide produktionen i Hedehusene uden for København. 

Start på ny
I 2010 forlod Anders Kissmeyer Nørrebro Bryghus for at starte sit helt eget øl-eventyr, som kort og godt lyder navnet “Kissmeyer”. Kissmeyer startede som et såkaldt fantombryggeri, hvor Anders Kissmeyer lavede øl efter egne opskrifter på bryggerier rundt omkring i verden i samarbejde med andre brygmestre. Her kunne Anders Kissmeyer udfolde sine ideer og skabe nye øl sammen med andre, der brændte lige så meget for det som ham selv. 

Til nye højder
I 2016 kom Kissmeyer under vingerne hos Royal Unibrew. Men det betyder dog ikke, at der brygges Kissmeyer-øl i kæmpe skala. På det tidligere Albani-bryggeri i Odense har Anders Kissmeyer nu fået sit eget mikrobryggeri, hvor han er blevet ansvarlig for virksomhedens “craft beer” - herunder hans egen Kissmeyer-øl. Det er blevet til serierne: Garage og Icons, der med hver fire forskellige øl, udtrykker brygmesterens kreativitet sammen med øl-typernes særkender.  Kissmeyers øl fås primært på barer og restauranter - og her hos Winefamly.

Vigtig i Danmark
Anders Kissmeyer er af kolleger og ølanmeldere beskrevet som en af de vigtigste personer i dansk øl-historie, og han er kåret som verdens bedste ølbrygger af Sammenslutningen af Danske Brygmestre.

I 2011 blev han kåret som den bedste aktive brygger i verden, og ledende danske øl-skribenter har kaldt ham for den 3. mest betydende brygger i dansk bryggerihistorie.