Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter

Øl fra Beavertown

Beavertown Brewery startede op i december 2011 i køkkenet til restauranten Duke´s, hvor Logan Plant bryggede sine første batches til sin "Beer and BBQ menu".
Øllet blev hurtigt kendt og i marts 2013 flyttede Beavertown ud af køkkenet hos Duke’s og videre til nye lokaler, hvor der var bedre plads og mulighed for at brygge og eksperimentere med nye øl, i større omfang.

 

Beavertown er drevet af en rå passion for kvalitet og innovation, som udfolder sig i en række fine øl, der giver nogle dejlige og unikke smagsoplevelser.
Rammerne er sat af Beavertowns meget levende og kunstneriske grafik, på dåsen. Grafikken suplerer på bedste måde til den unikke Beavertown oplevelse.

 

Beavertowns core serie består af Beavo Lager, Bloody’Elll, Neck Oil, Gamma Ray og Lupoloid, denne serie illustrerer deres ønske om konsistente kvalitetsøl.
De mere eksperimenterende øl kommer på banen i sæsonprodukterne og i deres serie af specialbryg, hvor der anvendes både meget traditionelle og anderledes ikke-traditionelle ingredienser.