Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Type:
  1. Ale 1vare
  2. Indian Pale Ale 1vare
  3. Juleøl 1vare
  4. Lager Øl 1vare

Øl fra Beerhere

"Jeg grundlagde Beerhere i 2008, efter at jeg havde forladt mit første bryggeri og svor aldrig på at komme tilbage i bryggerivirksomheden.
Dog er ølbrygning som Eagles 'Hotel Califonia, du kan tjekke ud, men du kan aldrig rejse."

Efter at have lånt andre folks bryggerier i nogle år, havde Beerhere fundet en hel del tilhængere af øldrikkere rundt om i verden, der nød øl lidt uden for de normale stilarter, mens de stadig opretholdt høj drikkelighed og udeladelser af for mange dumme ingredienser og forskelligt BS.
Min kone og jeg besluttede, at det var på tide at bygge vores eget bryggeri på øen Bornholm midt i Østersøen, hvor vi bor.

Vi fandt en gammel fiskerifabrik lige ved havnen i en lille fiskerby og brugte, hvad der ser ud som uendelige måneder, på at få bygningen i form og installere vores udstyr, som blev sammensat af meget velbrugte og ikke meget smukke dele. Men det fungerede, og i sommeren 2015 trak vi vores første øl ud.
Resten har været jævn sejlads (yeah right!).

Ølen moses ind i hånden i 1500 liters portioner med det lokale vand, der er perfekt til mørke øl, hvorfor vi har et bredt udvalg af malt fremad og mørke øl.
For de lettere stilarter behandler vi vandet for at fjerne noget af hårdheden. Vi er også et af de sidste bryggerier i Nordeuropa, der brygger med hele blomsterhumler.