Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.

Øl fra Lagunitas

Lagunitas startede på en meget mærkværdig måde,  det hele startede nemlig fra en ødelagt middag ...

 

Det nordlige Californien 1993. Tony Magee begyndte at brygge på et kogeplade-hjemmebryggesæt. Da Thanksgiving nat kom, og bryggesættet brændte og brændte kalkunen op til en skarp, bad Tonys kone Carissa ham om at flytte sin nye hobby et andet sted.

 

Han flyttede ind i et gammelt opbevaringsskur i byen Forest Knolls, i Californien (ved siden af ​​byen Lagunitas, som Tony syntes havde et koldt navn ...), og han begyndte at brygge mere og mere. Ølene varierede fra modbydelige og frastødende til sarte og usædvanlige smage og toner. Og så kom IPA, efter det kunne han ikke gå tilbage. Til sidst voksede Tony ud af dette rum og flyttede, og bragte både sine opskrifter og Lagunitas-navnet med sig.

 

Da bryggeriet voksede,dem der drak ølen med, og vi udvidede vores rækkevidde til nye territorier og nye øl.

 

En morgen mens han kørte fra sit hjem til Petaluma-bryggeriet, tænkte Tony på, at hans øl rejste til den anden side af landet og indså, hvordan han kunne få øl der friskere. Svaret var: Chicago. Med hjælp fra nogle nye venner i Windy City åbnede et år senere vores Pilsner-baserede produktionsanlæg sine døre og begyndte at brygge til Chicagoland og alt øst for Rockies.

 

Nu er Lagunitas-øl tilgængelig i 20-ish-lande og vokser stadig. Og uanset om vi støtter lokalsamfundene ved at gøre øl til penge til sagen eller blot give næring til historier og sange med IPA og andre fine øl, har vi lært en ting (bortset fra hvordan man laver en kalkun) ... Hvor end du går: øl taler hvor folk mumler.