Filtrer efter

Øl fra Pohjala

Põhjala blev grundlagt i Tallinn, som ligger i Estland i slutningen af ​​2011. Den blev grundlagt af  fire estiske ølentusiaster og hjemmebryggere.

Hurtigt derefter fik selskabet en skotsk hovedbrygger, Chris Pilkington, med et par års Brewdog-erfaring under hans bælte. Chris er stadig hovedbrygger idag. 

Den første Põhjala-øl, Öö Imperial Baltic Porter, blev lanceret i begyndelsen af ​​2013, og i det meste af året blev vores øl kontraktbrygget i andre bryggeriers produktionsfaciliteter.

 

Da Põhjala selv startede i 2014, startende de med kun 5 × 24-hl fermentorer, det mere end firedoblede deres årlige produktionskapacitet på kun 2,5 år.

Siden 2014 har Põhjala hældt øl på mange ølfestivaler rundt om i verden - fra TCBW arrangeret af os i Tallinn til Cigar Citys Hunahpu's Day i Tampa, Florida og Young Master Invitational i Hong Kong.

Deres samarbejdsliste er lang, og indeholder bl.a. bryggerier som Boneyard, Brew By Numbers, De Struise, Lervig, Stillwater Artisanal, Jester King, Stigbergets, Norway Brewing Company, Jing-A, Mallaskoski, Birrificio Italiano og To Øl. Deres øl spænder over en bred vifte af stilarter, men med særligt fokus på bærere, tøndens ældning og ingredienser fra Estlands skove - såvel som mere moderne stilarter.

Ny æra.

I slutningen af ​​2018 flyttede de deres nye anlæg til det historiske Noblessner skibsværftområde ved havet i det nordlige Tallinn.

Põhjala Brewery and Tap Room har nu et 50 hl Rolec bryggeri og Framax arkiveringslinje, avancerede laboratoriefaciliteter og et hanerum med 120 sæder og 24 vandhaner.