Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter

Chateau Réaut

Entre-Deux-Mers er geografisk hjertet i Bordeaux, og Bordeauxs største vinområde, som strækker sig mellem floderne Garonne og Dordogne - og her gemmer sig små lommer af spændende vine, som står lidt i skyggen af de store vine fra de berømte naboer længere oppe af floden. 

 

Særligt på de sydvestvendte bakker ned mod Garonne-floden er der basis for at lave klassisk inspireret, men alligevel moderne, Bordeaux, som stråler af liv og intensitet. Og sådan et hus er Chateau Réaut. Her er ikke hundredvis af års vintradition og en lang og velbeskrevet historie - tværtimod er det ikke mere end 20 år siden det Chateau Réaut så dagens lys i sin nuværende form. 

 

Men historien er alligevel med - det var nemlig Champagnehuset Roederer der købte ejendommen fra familien Réaut og genplantede markerne kort efter årtusindeskiftet med målet om at skabe rødvin på topniveau - men efter mindre end ti år skiftede vindene i vinbranchen og Roederer skiftede til kun at fokusere på Champagne. Her købte Yannick Evenou fra Chateau la Dominique i Saint-Émilion sammen med en række venner fra både Bordeaux og Bourgogne og en større gruppe investorer slottet - som de siden 2012 har udviklet til et af de mest spændende, moderne vinhuse i Entre-Deux-Mers - særligt med hjælp fra vinlegenden Michel Rolland, som er konsulent.