Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Type:
 1. Hvidvin 10varer
 2. Rosevin 1vare
Passer til:
 1. Apétirif 1vare
 2. Fed fisk 2varer
 3. Fjerkræ 1vare
 4. Lys fisk 3varer
 5. Skaldyr 11varer
 6. Vegetar 1vare
Aroma:
 1. Citrusfrugt 10varer
 2. Grøn frugt 10varer
 3. Rød frugt 1vare
 4. Blomstret 2varer

Domaine Gueguen – 

11 varer

Filter (11)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Frankrig
 2. Frankrig
 3. Frankrig
 4. Frankrig
 5. Frankrig
 6. Frankrig
 7. Frankrig
 8. Frankrig
 9. Frankrig
 10. Frankrig
 11. Frankrig

Domaine Gueguen

Mellem regionerne Auxerrois og Chablis finder du den prægtige Domaine Gueguen, der strækker sig over 25 hektar af vinmarker i landsbyerne Chablis, Chichée, La Chapelle Vaupelteigne, Saint-Bris og Irancy. Historien begynder med Céline, en efterkommer af en vinavlerfamilie fra Saint Bris le Vineux. Efter tretten trofaste år hos sin far Jean-Marc Brocard, tog Céline og hendes partner Frederic det modige skridt at stå på egne ben og skabe deres egne unikke vine i 2013.

Céline og Frederic beskriver deres rejse i vinens verden som en fordybelse i vinstokkenes daglige rytme og cyklus, og de ønsker intet mere end at dele den glæde, de finder i denne proces, med dig. De udtrykker deres dybe taknemmelighed overfor de pensionerede vinbønder, som betroede dem med deres elskede vinstokke. For Céline og Frederic er dette mere end bare en forretning; det er en arv, som skal bevares og videreføres.

Kernen i Domaine Gueguen's filosofi er at hædre traditionen og skabe vine, der virkelig afspejler regionens unikke “terroir”. Deres bæredygtige dyrkningsmetoder sikrer, at hver flaske vin rummer den autentiske smag og aromatiske kompleksitet fra jorden, den stammer fra.