Finca Allende  – 

1 rækker

Filter (1)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
  1. Spanien
    1.499,00 kr.

    Ikke på lager

Finca Allende

Finca Allende betyder på spansk: "videre" - og for Miguel Ángel de Gregorio betyder det, at alt altid kan blive endnu bedre!

Miguel Ángel de Gregorio og hans søster Mercedes begyndte i 1986 at købe små vinmarker op i Rioja Alta ved den lille by Briones nær Haro. Det blev til 22 hektar og vingården Finca Allende.

Vinmarkerne ligger i det unikke terroir på nordvendte skråninger rundt omkring byen Briones. Miguels filosofi om at skabe vine med stor personlighed og en mineralitet, der udtrykker det terroir, vinplanterne er dyrket i, er en hjørnesten i Finca Allendes vinproduktion. Et af valgene i produktionen går ud på, kun at bruge franske egetræsfade fra Allier-skoven i Frankrig, et andet valg er, at man har en bæredygtig produktion og ingen brug af pesticider og kemikalier i vinmarkerne.

"Alt dette for at bevare den unikke stil, som naturen giver vinene, Allende stilen."
Miguel Ángel de Gregorio

Finca Allende har desuden gennem langtidskontrakter med lokale vinbønder adgang til 56 hektar vinmarker, fordelt på hele 92 forskellige marker, med hvert deres særkende i jordbundsforhold og klima. Miguel Ángel de Gregorios kompromisløse tilgang til vinproduktionen betyder, at Finca Allende regnes for at være en af de absolut allerbedste producenter i området.