Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter

Serafini & Vidotto

Serafini & Vidotto blev grundlagt tilbage i 1986. Francesco Serafini og Antonello Vidotto kom forbi bakkeområdet kaldet Montello lige syd for Piave-floden med Alperne i horisonten og udsigt mod Venedig.

Herfra kan man nærmest trække en lige linje stik vest til Bordeaux - og om det var dét eller det beskyttede lune klima og lerjorden der gjorde det vides ikke - men ikke desto mindre var det en lille genialitet, da de begyndte at plante Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon omkring byen Nervesa della Battaglia som ligger presset inde mellem floden og bakkedraget. For de har efterhånden fundet formen og laver nu noget af det mest spændende rødvin i området, som er præget af rigtig meget Prosecco. Målet har siden første høst været det samme: Finesse, identitet og karakter.

Den jernholdige lerjord give gode forhold til særligt Merlot og Cabernet Franc, mens det beskyttede mikroklima sørger for, at også Cabernet Sauvignon modner ordentligt - vinmarkene er opdelt efter sorter og spreder sig både på det flade område omkring byen og op langs bakkerne.På den måde kan de år efter år sammensætte den optimale blanding af de tre klassiske Bordeaux-druer til deres helt egen version af suveræn, norditaliensk rødvin.

Den italienske vinbibel Gambero Rosso har givet topvinen Rosso dell'Abazia '3 Glas' 21 år i træk - har den på listen over de 50 vigtigste italienske rødvine.