Brunello Terre Nere Campigli Vallone – 

1 rækker

Filter (1)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
  1. Italien

Brunello Terre Nere Campigli Vallone

Terre Nere er beviset på, at man ikke behøver generationers vinerfaring i ryggen for at lave velsmagende, lækker Brunello. Pasquale Vallone grundlagde Terre Nere i slutningen af 1990’erne, hvor han forelskede sig i det vilde uspolerede område sydøst for Montalcino by, hvor han købte 10 hektar jord - og det varede ikke længe før han droppe det sikre job i finansverdenen til fordel for livet som vinbonde i Toscana.

Siden 2002 har familien Vallone lavet Brunello og Rosso Montalcino - og selv om hverken vinmarker eller vinkælder har flere generationer bag sig, så laver Terre Nere solid, velsmagende brunello i den lidt kraftige stil - der er power bag, og selv i Rosso di Montalcino får man fornemmelsen af, hvorfor Sangiovese i Montalcino er noget helt særligt.

Beliggenheden mellem Montalcino, Orcia-floden og det sydlige Toscanas højeste bjerg Monte Amiata giver en god kombination af solvendte vinmarker, kølende bjergluft og dybliggende fugt i jorden, som sikrer optimalt modne druer og en velbalanceret vin.