Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Passer til:
  1. Mørkt kød 2varer
  2. Ost kraftig 1vare
Dyrkning:
  1. Konventionel 1vare
  2. Økologisk 1vare
Aroma:
  1. Rød frugt 2varer
  2. Andre krydderier 2varer
  3. Fad 2varer

Brunello Terre Nere Campigli Vallone – 

2 varer

Filter (2)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
  1. Italien
  2. Italien

Brunello Terre Nere Campigli Vallone

Terre Nere er beviset på, at man ikke behøver generationers vinerfaring i ryggen for at lave velsmagende, lækker Brunello. Pasquale Vallone grundlagde Terre Nere i slutningen af 1990’erne, hvor han forelskede sig i det vilde uspolerede område sydøst for Montalcino by, hvor han købte 10 hektar jord - og det varede ikke længe før han droppe det sikre job i finansverdenen til fordel for livet som vinbonde i Toscana.

Siden 2002 har familien Vallone lavet Brunello og Rosso Montalcino - og selv om hverken vinmarker eller vinkælder har flere generationer bag sig, så laver Terre Nere solid, velsmagende brunello i den lidt kraftige stil - der er power bag, og selv i Rosso di Montalcino får man fornemmelsen af, hvorfor Sangiovese i Montalcino er noget helt særligt.

Beliggenheden mellem Montalcino, Orcia-floden og det sydlige Toscanas højeste bjerg Monte Amiata giver en god kombination af solvendte vinmarker, kølende bjergluft og dybliggende fugt i jorden, som sikrer optimalt modne druer og en velbalanceret vin.