Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter

Weingut Wurm

For enden af en lille sidedal til Rhindalen putter landsbyen Lorch sig mellem de himmelstejle vinmarker og den brede flod, der dominerer landskabet. Her har de lokale dyrket vin i mange år. Mange. Siden 1085 har der været vin i Lorch, og det er her, i Rheingau, at Riesling formodentlig har sin oprindelse.

Robert Wurm derimod. Han har ikke været her så længe. Han har tværtimod brugt det meste af livet som direktør med det meste af verden som sin arbejdsplads, hvor glæden ved et glas Rheingau-riesling på lufthavnshotel var et lyspunkt i hverdagen. Så da tiden kom til at skifte spor, var han ikke i tvivl. Han købte vingården Weingut Ottes, skrev Wurm på dør og etiketter og skiftede slips ud med gummistøvler i den ultimative transformation: fra business til bondemand.

Men en ting har han holdt fast i: kampsport - særligt koreansk Kendo, hvor han har været blandt de bedste i Europa. Kampsport er defineret ved tålmodighed, præcision og dedikation. Ligesom god vin - og det kan man smage hos Weingut Wurm. Her er skarphed og dybde sammen med finesse og karakter. Og virkelig meget velsmag.