Tillykke, du har fået en flaske af vores familie-vin

Og hvad er så det? - jo, familie flaskerne er de to mest populære vine blandt medlemmerne hos Winefamly. Og lige netop det er vigtig, fordi medlemmernes mening betyder alt for hvilken vin vi har på hylderne.

 

LAGONE


Er vores ukronede rødvins konge og en flaske vi er meget stolte af. Ikke kun fordi den hos Winefamly altid koster ca. 70 kr. mindre pr. flaske end den tidligere har været solgt til i Danmark, men også fordi den italienske darling bare smager imponerende godt. Det er mørk frugt, søde krydderier og fad i en skøn forening. Find den her!

 

STEPP, RIESLING


En af de primære årsager til at Riesling er så populært er den let drikkelige og friske stil som især den tyske udgave har. Lige netop sådan er Stepp Riesling, det er friskhed fra citrusfrugter og grøn æble - rundet af med sødme fra moden fersken. Et virkelig godt glas til lyse fiskeretter og sprøde snacks. Find den her!

 


Skal du være med?


-I et fællesskab der slukker din vintørst
Winefamly er Danmarks største vinklub med flere end 50.000 vinglade medlemmer. Medlemmerne bestiller vin, direkte fra vinbonden og sparer på den måde en masse fordyrende mellemled.