Duckhorn, Decoy Zinfandel 2018
Conn Creek Winery, Herrick Red 2013
Motto, Unabashed Zinfandel 2016

Top 3 USA

  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil

Hvorfor vi elsker den

Duckhorn, Decoy Zinfandel 2018

Decoys smukke, frugtige, modne Zinfandel er en generøs vin, der med frugt, fylde og blødhed forkæler ganen og selskabet, krydret velsmag og flot frugt, som passer til både sommergrill og juleand. 

Conn Creek Winery, Herrick Red 2013

Conn Creek Red Herrick er et blend der primært består af cabernet sauvignon og syrah og en mindre andel merlot, malbec og primitivo.Det giver en vin med en duft af røde og sorte bær, lidt blomster og et hint af vanilje fra fadlagringen. Vinen er lagret på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade, hvoraf henholdsvis 10 og 8 procent er nye fade, som kun giver vinene et moderat fadpræg og fremhæver frugten. I munden har vinen noter af tapenade og kaffe og livlige tanniner.De fleste af druerne kommer fra Conn Creeks vinmark Herrick, som ligger i Yountville, centralt placeret i Napa Valley. 2013 var en god årgang i Napa med tidligt, varmt forår og en stabil, lun sommer, hvor druerne kunne høstes ved optimal modenhed.

Motto, Unabashed Zinfandel 2016

Solfyldt, intens og fyldig zinfandel fra Californien. Det er duften af barbecue på stranden mens solen går ned - rødvin der omfavner dig med læssevis af frugt og fylde. Som et varmt tæppe på en kold dag.

Det siger medlemmerne

2019-09-29 10:52:42
Svend Aage Christensen
Kvalitet og pris hænger ikke sammen.

1 anmeldelser