Vinabonnement

Du abonnerer sikkert allerede på både telefoni, streaming og et hav af nyhedsbreve. Selv kaffe og barberblade kan du få sendt direkte hjem til hoveddøren. Hvorfor ikke forkæle dig selv med et abonnement som giver adgang til noget af det du holder mest af - men også er det mest besværlige at slæbe hjem?

Hos Winefamly handler du vin, direkte hos vinbonden og får sendt flaskerne, hjem til din hoveddør. Du bestemmer selv hvor billig vinen skal være, alt efter om du bedst kan lide smagen af prisgaranti - eller helst handler til kostpris.

Free                   
0 kr. pr. måned   
Køb til Danmarks billigste pris                    
Levering 49 kr. Gratis over 349 kr.                    
Events & smagninger: Online

Plus
39 kr. pr. måned
Køb til kostpris
Altid GRATIS levering
Events & smagninger:  Online & fysisk
Først adgang til nyheder & eksklusive tilbud

Der er ingen bindingsperiode eller krav om køb. Vi sender dig ikke noget automatisk, men lader sig selv vælge lige den vin du har lyst til. For Winefamly er både et fællesskab, en vinbutik og en familie af glade vinentusiaster. Stiftet af vinelskere med ønsket om at give andre tørstige typer bedre vin i glasset. Som en del af Winefamly kan du smage, anmelde og vurdere kvalitetsvin - samtidig med at du kan læse andre medlemmers anmeldelser og oplevelser med vinen. Men hey - der er selvfølgelig også plads til dig som bare ønsker at bestille 6 hurtige flasker blandet vin, fordi der venter en weekend forude. Uanset hvilken vintype du er - så er det dig som er med til at sætte sortimentet og bestemme hvilken vin der skal på hylderne.

Du giver din mening til Winefamly og til gengæld får du: Vin med prisgaranti, gratis levering og 100% nydelsesgaranti på alle flasker - fordi ingen skal drikke vin uden at nyde det!


Skål & Velkommen i familien