Filtrer efter
Aktive filtre
 1. Aroma:
  Citrusfrugt
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Passer til:
 1. Aperitif 3varer
 2. Fed fisk 3varer
 3. Fjerkræ 2varer
 4. Lys fisk 4varer
 5. Ost milde 3varer
 6. Skaldyr 6varer
 7. Vegetar 2varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 2varer
 2. Konventionel 3varer
 3. Økologisk 1vare
Aroma:
 1. Citrusfrugt 7varer
 2. Grøn frugt 4varer
 3. Stenfrugt 6varer
 4. Tropisk frugt 6varer
 5. Rød frugt 4varer
 6. Mørk frugt 1vare
 7. Blomstret 3varer
 8. Urtet 2varer
 9. Søde krydderier 1vare
 10. Andre krydderier 6varer
 11. Fad 5varer

Glover Family Vineyards, Zephyr Wine  – 

7 varer

Filter (7)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. New Zealand
 2. New Zealand
 3. New Zealand
 4. New Zealand
 5. New Zealand
 6. New Zealand
 7. New Zealand

Glover Family Vineyards, Zephyr Wine

Owen og Wendy Glover er 4. generation på Dillons Point Dairy, der i 1988 blev omdannet til en rendyrket vingård. Det skete med tilplantningen af Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay og Semillon vinstokke.
Lidt under 30 år efter står vingården stort set uændret. Lige med undtagelse af Semillon-planterne, der nu er erstattet af Glover-familiens favoritdruer – Riesling, Gewurztraminer.

I 2007 blev Zephyr brandet lanceret via Owen og Wendys søn, vinproducenten Ben Glover. Fra og med 2007 begyndte Ben, at hjælpe familien med at omdanne deres druer til vin med efterfølgende eksport til England. Før denne tid solgte familien druerne til andre vinproducenter og kooperativer. Noget familien stadigvæk gør; bare i langt mindre omfang.

Ben Glover, er en af New Zealands mest beundrede og respekterede vinproducenter og hans ønske er, at vise Marlboroughs potentiale på Dillons Point. Familiens marker er placeret i et køligt klima og dette sammen med jordbundsforholdene giver vine med sprødhed, et rent udtryk og en utrolig dybde. Kvaliteter som ikke findes overalt i New Zealand.

I dag producere Dillons Point ca. 96.000 fl. årligt. Produktionen bliver stille og roligt større år for år og samtidig optimeres produktionens kvalitet. Vingården er økologisk drevet og familien ønsker at gå endnu mere i den retning i fremtiden.

Hør mere fra Ben selv lige her: