Filtrer efter
Shopping muligheder
Flavors
 1. Grøn frugt 4varer
 2. Citrus frugt 8varer
 3. Sten frugt 6varer
 4. Tropisk frugt 7varer
 5. Rød frugt 3varer
 6. Mørk frugt 1vare
 7. Blomstret 3varer
 8. Urtet 3varer
 9. Søde krydderier 1vare
 10. Andre krydderier 5varer
 11. Fad 4varer
Pris:
kr
Land:
Område:
 1. Central Otago 1vare
 2. Marlborough 12varer
Passer til:
 1. Aperitif 5varer
 2. Fed fisk 3varer
 3. Fjerkræ 4varer
 4. Lys fisk 7varer
 5. Mørkt kød 1vare
 6. Ost kraftig 1vare
 7. Ost milde 5varer
 8. Skaldyr 9varer
 9. Svin 2varer
 10. Vegetar 5varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 5varer
 2. Traditionel 5varer
Page

Glover Family Vineyards, Zephyr Wine  – 

13 Varer

Filter (13)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Glover Family Vineyards, Zephyr Wine

Owen og Wendy Glover er 4. generation på Dillons Point Dairy, der i 1988 blev omdannet til en rendyrket vingård. Det skete med tilplantningen af Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay og Semillon vinstokke.
Lidt under 30 år efter står vingården stort set uændret. Lige med undtagelse af Semillon-planterne, der nu er erstattet af Glover-familiens favoritdruer – Riesling, Gewurztraminer.

I 2007 blev Zephyr brandet lanceret via Owen og Wendys søn, vinproducenten Ben Glover. Fra og med 2007 begyndte Ben, at hjælpe familien med at omdanne deres druer til vin med efterfølgende eksport til England. Før denne tid solgte familien druerne til andre vinproducenter og kooperativer. Noget familien stadigvæk gør; bare i langt mindre omfang.

Ben Glover, er en af New Zealands mest beundrede og respekterede vinproducenter og hans ønske er, at vise Marlboroughs potentiale på Dillons Point. Familiens marker er placeret i et køligt klima og dette sammen med jordbundsforholdene giver vine med sprødhed, et rent udtryk og en utrolig dybde. Kvaliteter som ikke findes overalt i New Zealand.

I dag producere Dillons Point ca. 96.000 fl. årligt. Produktionen bliver stille og roligt større år for år og samtidig optimeres produktionens kvalitet. Vingården er økologisk drevet og familien ønsker at gå endnu mere i den retning i fremtiden.