Alt godt til foråret

Spar:  330,75 kr

Pris per stk.

399,95 kr
Normalpris: 730,70 kr
294 stk. på lager
  • Gratis levering
  • Prisgaranti
  • Ingen minimumskøb

Hvorfor vi elsker den

Kom foråret i møde - og vær klar til lidt af hvert. Her får du nemlig seks flasker vin, som gør dig forberedt til alt det, det danske forår har at byde på. Fra boblende Cava i et solfyldt hjørne af have til en et varmende glas Ripasso på en regnvejrsdag - her er vin til enhver anledning. 

La Escapada, Cava Brut

Et godt eksempel på at gode bobler ikke behøver koste en formue. Her er Cavaen som alle vil kunne lide som velkomstdrink til den store fest - eller den intime middag med pil-selv-rejer. Boblerne er perlende og smagen umiddelbart tør med en let sødme i eftersmagen. 

Provence Wine Maker, Creation No 8, Chardonnay 2019

Création No. 5 er baseret på 100% chardonnay. Den er ikke fadlagret, hvilket giver plads til rige frugtsmage af ananas, fersken og mango der sammen med den pikante syre skaber en vin, som passer perfekt til fisk, fjerkræ og skaldyr.

Tenuta Fionia, Occhio Verde Verdicchio dei Castelli di Jesi 2015

Italiensk hvidvin som giver hyldeblomst og abrikos i næsen, en fyldig og cremet fornemmelse i munden og hvis største dilemma er - om den skal matches med en cremet risotto eller hjemmelavet spaghetti carbonara. 

Aia Vecchia, Solidio

Fra vinmarker i Magliano og Orbetello i Toscana laver Aia Vecchia denne rosevin på hovedsagligt Sangiovese. En lys, brilliant og let pink farve.
Duften er frisk med intense florale noter, samt frugt noter af fersken og kirsebær. I smagen er vinen frisk med en god syre, men en frugtig og lang afslutning.

Cave de Fleurie, Beaujolais Villages 2019

Smagen af let, forfriskende og imødekommende Bourgogne-vin. Denne Beaujolais er indbegrebet af fransk landidyl på flaske. Det er vinen som du altid bør have klar når middagen står på en enkel pastaret eller du bare har lyst til et glas rødvin - uden andet end godt selskab til.

Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2017

Flot rødvin i næsten lilla farve med intens duft af modne røde bær og nuancer af mørk chokolade, mandler og en snert af kaffe. Trods den fyldige stil er vinen fløjlsagtig og fuld af bløde tanniner. Et virkelig godt match til aftenens ostebord eller en god kødfyldt simreret.

Hvad siger kunderne

2020-05-13 16:13:12
Tina Sørensen
Det var og er en rigtig god og spændende pakke, har allerede genbestilt. 3 af de vine vi har smagt.

1 anmeldelser