Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2022
Aia Vecchia, Lagone 2021
Luca Bosio, Barbera d'Asti 2022
Prisgaranti

Bella Italia

  • country-flag-image
407,00 kr.
Ikke på lager
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 44.05% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Bella Italia - Danskernes ubestridte vinfavorit leverer igen og igen vine vi elsker. Fra nord til syd bliver der lavet vine som vi kan blive ved med at drikke og udforske - vi har sammensat en rigtig italiener-pakke hvor du kan smage, hvor meget de smukke italien har at byde på.

Er du mere Frankofil, så prøv den franske pakke - eller tag en tur til storby og strand med den spanske pakke. 

Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2022

Intens frugt og eminent saftighed - ja, Bennattis Indue, Rosso Veronese er en noget af en vin, som overgår forventningerne til en Rosso Veronese, som vil klæde et godt hjemmelavet måltid og levende lys på bordet. 

Aia Vecchia, Lagone 2021

Den ukronede rødvins-konge over dem alle, må være ikoniske Lagone. Det er varm og dyb rødvin med delikat smag af træ, vanilje og vilde bær - et oplagt valg til en god bøf eller til nationalretten; stegt flæsk, nye kartofler, persillesauce og hjemmesyltede rødbeder.

Luca Bosio, Barbera d'Asti 2022

En frisk og saftig Barbera fra unge Luca Bosio. Friske røde jordbær og hindbær i duften, som bakkes op af lidt krydrede noter. I munden er vinen silkeblød med frisk frugtsyre og milde tanniner. I munden kommer der flere noter af sorte frugter som blommer og brombær. En flot rødvin der passer godt til pastaretter, risotto eller milde oste.