Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2019
Truffle Hunter Leda, Piemonte Barbera Appassimento
Dama di Cuori, Primitivo di Manduria 2018
Spar:  91,00 kr.

Bella Italia

  • country-flag-image
Kostpris:
286,00 kr.
Normalpris: 377,00 kr.
Ikke på lager
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 30.04% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Bella Italia - Danskernes ubestridte vinfavorit leverer igen og igen vine vi elsker. Fra nord til syd bliver der lavet vine som vi kan blive ved med at drikke og udforske - vi har sammensat en rigtig italiener-pakke hvor du kan smage, hvor meget de smukke italien har at byde på.

Er du mere Frankofil, så prøv den franske pakke - eller tag en tur til storby og strand med den spanske pakke. 

Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2019

Potent, intens og eminent saftighed - ja, Bennattis Indue, Rosso Veronese er noget af en kraftkarl som vil klæde et godt stykke kød med sprød stegeskorpe og levende lys på bordet. 

Truffle Hunter Leda, Piemonte Barbera Appassimento

Truffelhunter Passito er Barbera som du ikke har fået det før. Her er der skruet helt op for det fyldige, frugtige, og er du normalt mere til de fyldig vine, så er den her lige noget for dig. Vinen er cremet og intens, meget mørk og smagen er domineret af modne kirsebær og blomme - men stadig med lidt af barbera-druens sædvanlige friskhed.   

Er du til stor og fyldig vin,som går både til middagsbordet og som hyggevin, så er det her et godt bud på en vin til dig, som gerne skal drikkes til en fyldig pastaret, til barbecue eller moden ost. Server den i almindelige rødvinsglas - og gerne ved 16-18°C. 

Dama di Cuori, Primitivo di Manduria 2018

Navnet betyder godt nok ‘Hjerter Dame’, men vinen er nærmere et godt es i ærmet - når efterårskulden truer, når regnen siler ned eller når du bare skal have et hyggeligt glas vin til at holde varmen i sommerhuset, så er Dama di Cuori din bedste ven. Det er smagen af sød, solmættet frugt som fylder din mund med varme krydderier og behagelig balance.