Brewdog, Elvis Juice (dåse)
Brewdog, Punk IPA
Brewdog, Hazy Jane
Brewdog, Lost Lager

Brewdog Pakke

  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil

Hvorfor vi elsker den

Prøv et par af de mest populære øl fra Brewdog med denne pakke!Indeholder:

Brewdog, Clockwork Tangerine

Brewdog, Dead Pony Pale Ale

Brewdog, Punk IPA 33 cl

Brewdog, Five AM Red Ale

Brewdog, Electric India (dåse)

Brewdog, Elvis Juice

Brewdog, Elvis Juice (dåse)

Halleluja for en bitter-bombe af en IPA! Der er rock’n roll for alle procenterne og intens syre med smag af både grapefrugt og appelsin. Den lækre karamelmalt base og tydelige humle ,sikrer øllen en afstemt eftersmag som runder koncerten flot af.

Brewdog, Punk IPA

Denne 5,6 % transatlantiske fusions IPA har en lys gylden farve og en duft af tropiske frugter og lys karamel. Smagen bliver hurtigt selvhævdende og harpiksholdig med newzealandsk humle og malt. Eftersmagen er aggressiv og tør og humlen overdøver varmen fra alkoholen. Denne friske naturlige øl er fuld af smag og en hyldest til den klassiske IPA. Det postmoderne twist er tilføjelsen af fantastiske frugtagtige humle, som giver en eksplosion af tropisk frugtsmag og en skarp bitter finish.

Brewdog, Hazy Jane

Brewdog Hazy Jane 5,0 % NEW ENGLAND IPA Denne IPA har noter af ananas, mango, stenfrugt og et antydning af mandarin. Den er brygget med havre og hvede og efterlades ufiltreret.

Brewdog, Lost Lager

Lost Lager 4,7 % Tør-humlet pilsner Enhjørningen er, vores hjemland, Skotlands nationaldyr. Det er også inspirationen bag Unicorn Fund. Vi har brygget denne øl for at fejre den effekt, som Unicorn Fund har på verden. Lost Lager er en tørhumlet pilsner brygget med den klassiske tyske Saphir humle, der giver noter af citrus og stenfrugt. Bygget på bayersk gær, der giver en skarp ren smag. Dette er lager; ligesom den var – ligesom den burde være - ligesom den bliver. Lost Lager - lager er tilbage!