Chateau Trotanoy 2000

Hvad synes du om?

Chateau Trotanoy 2000

Tak for din ærlige mening!

Chateau Trotanoy 2000

  • country-flag-image
  • Frankrig
  • Bordeaux
  • Rødvin

Vinens aromaer:

aroma-image

Mørk frugt

aroma-image

Søde krydderier

aroma-image

Fad

Prisgaranti

Pris per flaske

2.838,00 kr.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Ikke på lager

Hvorfor vi elsker den

Klassikeren over dem alle: En G&T - fortjener det bedste vi kan fylde på hylden med tonic. Her indfinder Fentiman sig på en naturlig førsteplads, med sin friske smag af citrus, bitterhed og let sødme.

Land:Frankrig
Dyrkning:Traditionel
Flaskestørrelse:750
Drue:Cabernet Franc 15%, Merlot 85%
Område:Bordeaux
Proptype:Kork
Årgang:2000
Alkohol13.5%

Fakta

Vinens aromaer:

aroma-image

Mørk frugt

aroma-image

Søde krydderier

aroma-image

Fad

Velegnet til

Mørkt kød
Ost milde
Ost kraftig
Svin

Om vinen

93/100 point WS.

Flot rød med teglnuancer. Duften er koncentreret med blommer, sødelige tobakstoner, lakrids noter og underskov. Smagen er rig på sorte trøfler, lakrids, cedertræ, tartar og mørke bærnuancer. Trods den store smag med enorm aroma-rigdom er der elegance og harmoni i vinen.

Château Trotanoy dækker 7,2 ha. vinmarker med 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Jordbunden på ejendomme er utrolig varieret og siges at være grunden til vinens altid store koncentrationsniveau. Som en af de få ejendomme blev Trotanoy ikke ramt på samme måde af den skadelige frost i 1956 som slog mange planter ihjel. Derfor er plantematerialet på slottet af en høj alder, hvilket medfører færre druer og deraf højere koncentration i druerne. Ets. Jean-Pierre Moueix der købte ejendomme i 1953 arbejder ligeså målrettet og intenst med produktionen som på Ch. Petrus. Den Årlige produktion ligger på ca. 25.000 flasker af 1. Vinen og 6.000 fl. af 2. Vinen – L’Esperance de Trotanoy. Denne laves dog kun i udvalgte år.

Vores filosofi er at købe alle vine direkte fra vinbonden, da det giver den bedste vin til prisen. Men vi er også en vinklub, og nogle gange sender vores medlemmer gode ideer til vores sortiment. Det er, af forskellige grunde ikke altid muligt at købe den pågældende vin direkte fra bonden. Såfremt vi kan finde vinen andetsteds, og stadigvæk kan sikre den bedste et stk pris inkl levering, så hjemtager vi nogle af vinene. Denne vin er netop en af disse - Som en service til et medlem - det kunne også være dig?