Clos Saint Michel, Chateauneuf du Pape Grand Vins i trækasse

Smagsprofil

Krop Fyldig
Tanniner Høj
Syre Medium
Stil Tør
Clos Saint Michel, Chateauneuf du Pape Grand Vins i trækasse
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
Bliv medlem og spar 47.1% Opgrader
Alan Bache
Venter med spænding

Hvorfor vi elsker den

Hvert år lægger Franck og Olivier Mousset sig i selen for at lave noget ekstraordinært. Sådan et år var det i 2017, hvor et svært forår skar dramatisk ned på mængden af druer. Derfor er der lavet virkelig får af deres tre topvine, hvor kun de allerbedste, udvalgte druer for lov at være med - og det er det, som du får i denne gaveæske.

Land:Frankrig
Område:Rhône
Underområde:Châteauneuf-du-Pape
Proptype:Kork
Årgang:2016
Alkohol:14%

Fakta

Smagsprofil

Krop Fyldig
Tanniner Høj
Syre Medium
Stil Tør

Det siger medlemmerne

2021-01-12 13:20:45
Alan Bache

Clos Saint Michel, Chateauneuf du Pape Grand Vins i trækasse

Venter med spænding

1 anmeldelser

Om produktet

Resultat er tre eksklusive vine: Grand Vin, Coteau Brûlé og Grand Clos, som du i denne gemmekasse får 2 af hver.

“Grand Vin” 2017
Grand Vin er lavet på lige dele Syrah og Grenache. Den mørkelilla Syrah-farve dominerer vinen som har en udviklet, ekspressiv duft af mørke modne bær, chokolade og krydderier. Det er intens, men fløjlsblød vin med fine tanniner og elegant syre, som går over i en flot, parfumeret afslutning. Kan du vente, så folder vinen sig rigtigt ud 10 år efter høst - og har potentiale til 20+ år i kælderen

“Coteau Brûlé” 2017
80% Syrah med et twist af Grenache giver en dyb og velduftende vin som vælter op med blomster, mørke bær og modne blommer, som giver plads til Syrahs peberede, letkrydrede smag, som har undertoner af både mørk, intens chokolade og sødelig lakrids i den lange eftersmag. Også vin som vil belønne 10-12 års tålmodighed med endnu flere nuancer og udviklede smage.

“Grand Clos” 2017
Det er ikke så tit man ser Chateauneuf på 100% Mourvedre. Den mørke drue leverer kraftfuld, tæt rødvin som er pakket med viol og rose, krydderier og elegante, fine tanniner som står op i mod delikat syre og tætpakket mørk frugt, lakrids og masser af krydderier i smagen som er intens og bliver hængende i munden i virkelig lang tid. Her er vin som med den rette opbevaring har potentiale til 30 års udvikling.