Ebeltoft Gårdbryggeri, IPA - Opfundet I Himlen
Ebeltoft Gårdbryggeri, Wildflower IPA
Ebeltoft Gårdbryggeri, Raw Power Double IPA
Ebeltoft Gårdbryggeri, Æble Cider 37,5 cl
Ebeltoft Gårdbryggeri, Lust for Life
Ebeltoft Gårdbryggeri, Weissbier
Ebeltoft Gårdbryggeri, Påske IPA

Ebeltoft Gårdbryggeri Pakke

  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 25.61% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Ebeltoft Gårdbryggeri, IPA - Opfundet I Himlen

Denne Indian Pale Ale er smagfuldt kompleks af humle. Det er bittert, krydret og letpresset. Det er frisk og er perfekt til mad med god smag. Smagen er godt afrundet med en lækker eftersmag fra humlen.

Ebeltoft Gårdbryggeri, Wildflower IPA

Frugtig, blød og fantastisk velsmagende. En ægte New England-style IPA. Wildflower IPA har en masse smag og duft af citrus, ananas, og blomster, der kommer fra de forskellige humletyper, der er brugt. Wildflower I.P.A er brygget enmaltkombination af pilsner malt, rug og hvede, og med fremtoninger af Simcoe og Amarillo humler, kombinerer I.P.A smagsfylde med en god drikbarhed.Ebeltoft Gårdbryggeri, Raw Power Double IPA

aw Power er det man kalder en ”Double I.P.A” med New England-rødder, som i helt enkelte vendinger betyder double-up på humle, bitterhed, robusthed, juiciness og styrke! Den fremviser således kompleksiteten og facetterne af en af vores mest elskede ingredienser. Raw Power er et utroligt eksperiment, som udnytter den rå magt og styrke fra den amerikanske Citra-humle - uden at miste kontrollen og balancen i øllen. Raw Power har altså en meget simpel, men stærk, humleprofil, som er sprængfyldt med friske aromaer af mango, grapefrugt, fersken og andre eksotiske frugter, som eksploderer i munden. Raw Power er saftig, blød, og frisk fejring af den amerikanske humlesmag

Ebeltoft Gårdbryggeri, Æble Cider 37,5 cl

Æblecideren er en såkaldt ”demi-sec”, hvilket kort fortalt betyder, at den har en champagne-lignede karakter med moderat sødme. Cideren er presset af 8 franske æblesorter, som i sig selv er utrolig bitre, men som egner sig rigtig godt til at ligge og gære og samle sødme over tid. Den har lagt på tanke i 8 måneder og vildgæret i bryggeriet for det perfekte resultat.Det skaber en cider som på én og samme tid har en frisk og syrlig bitterhed i begyndelsen og som slutter af med en blød og sød eftersmag. Vores æblecider er et lækkert og frisk alternativ til påskeøllene og står særdeles indbydende med sit klare og brusende skær, lille skum og gyldne farve.

Ebeltoft Gårdbryggeri, Lust for Life

Lust for Life er en herlig øl til alle som elsker den gode, fyldige New England-smag, men som også gerne vil have en øl som ikke bliver alt stærk. Skarp, lidt fyragtig og småfed med stærke toner af citrus og fersken, og alligevel med en overraskende tør smag der giver lyst til mere!

Ebeltoft Gårdbryggeri, Weissbier

Ebeltoft Gårdbryggeri, Påske IPA

Lækker IPA med lige tilpas med både humle og malt til at akkompagnere påskebordets lækkerier. Frugtig, gyldengul og med tropiske duftnoter.