Duckhorn, Migration Chardonnay 2018
Duckhorn, Decoy Merlot 2018
Marchesato degli Aleramici Brunello 2013
Antoine Sunier, Regnie 2017

Feinschmeckerkassen til foråret

  • country-flag-image
  • country-flag-image
  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 27.39% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Duckhorn, Migration Chardonnay 2018

Migration er sofistikeret cool-klima Chardonnay - fyldt med elegance, tropisk frugt og en frisk undertone der understreger balancen. Stor Chardonnay i overlegen californisk stil.

Duckhorn, Decoy Merlot 2018

Mangler du et oplagt glas vin til amerikanske grillklassikere? Så er du kommet til det rigtige sted. For i overlegen stil leverer Decoy Merlot en frodig og indbydende vin med duft af blomme, sorte kirsebær og subtile krydderier. Det er en flot blanceret vin, og smag af moden frugt, vanilje og sødme fra fadlagringen afslutter vinen flot. 

Marchesato degli Aleramici Brunello 2013

En elegant vin med flot rubinrød farve og en duft af modne røde bær, lidt tobak og sveskeblomme. Smagen er fast og intens med aromatisk fylde der gør vinen stor og attraktiv. Den er rig på bærnuancer og en fast syre som gør den velegnet til et klassisk måltid fra Toscana.Antoine Sunier, Regnie 2017

I Beaujolais hedder hoveddruen gamay, og heraf får man friske vine med et lavt tanninindhold og en god frugtighed kombineret med en forfriskende syre. Gamay-druerne til Antoine Suniers Régnié kommer fra 4 ha vinmarker, som er under omlægning til økologi. En del af mosten fra druerne lagrer på cementkar for at bibeholde en stor del af frugten og druekarakteren. Régnié er en struktureret og saftig vin med rød frugt og mineralitet i højsædet. Duften er præget af kirsebær og hindbær med lidt krydderurter og lavendel. I munden er den frisk, saftig og velstruktureret med en del fyldig frugt, der kan balancere gamayens syre.Antoine Sunier er lidt af en nybegynder. Han begyndte først på på vinskolen i Beaune i 2012, efter han havde droppet et job i ITbranchenfor at fokusere på sin store hobby - vin. Han fik dog lidt hjælp fra broderen, Julien Sunier, der siden 2008 havde arbejdet med vin i Beaujolais, og med hans hjælp købte Antoine 2 små vinmarker i Régnié og Morgon, hvor han i 2016 lavede sine første vine.Vinene fra Beaujolais er friske, lette og madvenlige og kan nydes til en lang række lette retter - i særdeleshed kylling, svinekød og fuglevildt. Bestil Beaujolais, hvis du er glad for pinot noir og zweigelt. Server ved ca. 14° i store glas.