• Limonade

Fever-Tree, Light Lemon Sicilian Tonic 500 ml.

Fever-Tree, Light Lemon Sicilian Tonic 500 ml.
Prisgaranti

Pris per stk.

30,00 kr.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
16 stk. på lager
Bliv medlem og spar 13.53% Opgrader
Finn Olesen
God til gin, når det ikke skal være almindelig tonic

Hvorfor vi elsker den

Sicilian Lemon Tonic er Fever Trees navn til bitter citron. En af de mest sofistikerede blandinger som er opfundet, denne lækre drik er blevet ignoreret i årevis, og mange har nu ingen idé om, hvad det er eller hvordan man drikker det. Ved at blande de højeste kvalitets sicilianske citronolier med vores signaturkinin fra Congo, har vi genoprettet smagen og kvaliteten af dette fantastiske mix.Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske naturlige ingredienser til rådighed: subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og - for tonic vand - den højeste kvalitet kinin, fra de oprindelige Chinchona træer (febertræer).Drik den direkte fra flasken eller i din yndlingsdrink - din Gin&Tonic vil nå nye højder!
Flaskestørrelse:500 ml

Fakta

Det siger medlemmerne

2023-08-19 11:13:17
Finn Olesen

Fever-Tree, Light Lemon Sicilian Tonic 500 ml.

God til gin, når det ikke skal være almindelig tonic

1 anmeldelser

Om produktet

Sicilian Lemon Tonic er Fever Trees navn til bitter citron. En af de mest sofistikerede blandinger som er opfundet, denne lækre drik er blevet ignoreret i årevis, og mange har nu ingen idé om, hvad det er eller hvordan man drikker det. Ved at blande de højeste kvalitets sicilianske citronolier med vores signaturkinin fra Congo, har vi genoprettet smagen og kvaliteten af dette fantastiske mix.

Den prisbelønnede Fever-Tree-serie er lavet med de fineste og mest autentiske naturlige ingredienser til rådighed: subtil botanisk smag, naturlig saft, blød kildevand, rørsukker, og - for tonic vand - den højeste kvalitet kinin, fra de oprindelige Chinchona træer (febertræer).

Drik den direkte fra flasken eller i din yndlingsdrink - din Gin&Tonic vil nå nye højder!