• Portvin
  • Portugal
  • Douro

Fonseca, Vintage Port 1985

Fonseca, Vintage Port 1985
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
Bliv medlem og spar 28.76% Opgrader
Emil Pedersen
Så god en portvin. Helt sikkert pengene værd
Land:Portugal
Flaskestørrelse:750 ml
Område:Douro
Årgang:1985
Alkohol:20%

Fakta

Passer til

Dessert
Ost kraftig

Det siger medlemmerne

2021-02-23 09:16:01
Emil Pedersen

Fonseca, Vintage Port 1985

Så god en portvin. Helt sikkert pengene værd

1 anmeldelser

Om produktet

Selv om Fonsecas Vintage 1985 har mere en 30 år på bagen er den stadig dyb rubinrød med en begyndende orange kant. Masser af kirsebær og solbær i næsen, som åbner op efter lidt tid i glasset. Smagen har noter af sorte frugter, mørk chokolade og mere kirsebær, som med tiden bliver til tørrede figner og dadler. Smagen er cremet og de velintegrerede tanniner giver en lang, fløjelsblød afslutning. Stadig frisk og vibrerende efter mere end 30 år.

1985 var et stort år i Douro, hvor en kold vinter gav sen blomstring, men sommeren var lang og varm og gav næsten perfekte forhold. Blev erklæret første fulde vintage-årgang siden 1975.

Vores filosofi er at købe alle vine direkte fra vinbonden, da det giver den bedste vin til prisen. Men vi er også en vinklub, og nogle gange sender vores medlemmer gode ideer til vores sortiment. Det er, af forskellige grunde ikke altid muligt at købe den pågældende vin direkte fra bonden. Såfremt vi kan finde vinen andetsteds, og stadigvæk kan sikre den bedste et stk pris inkl levering, så hjemtager vi nogle af vinene. Denne vin er netop en af disse - Som en service til et medlem - det kunne også være dig?