Hornbeer, Brexit
Hornbeer, The Fundamental Blackhorn 33 cl.
Hornbeer, Raven
Hornbeer, TopHop
Hornbeer, Tropical Sweat
Hornbeer, Det er Aldrig din Skyld
Hornbeer, Choco-Latte Symphony
Hornbeer, Økologisk Pale Ale

Hornbeer Pakke

  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
Bliv medlem og spar 22.34% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Prøv forskellige varianter af øl fra Hornbeer i denne blandede Hornbeer pakke! 


Indeholder 8 forskellige øl, som kan variere alt efter sæson og hvad vi har på lager. 

Derfor er billedet kun vejledende pg prisen tilpasses efter de øl, som er i pakken. 

God fornøjelse. 

Hornbeer, Brexit

Brexit er en New England IPA, på 5.9 procent.
Den er frisk med nuance af let citrus

Hornbeer, The Fundamental Blackhorn 33 cl.

Hornbeer, Raven

Hornbeer, Raven er brygget i Vikingernes land Lejre, til ære for Odin, andre guder og godtfolk.

 

På bryggeriet ser og hører man ofte to ravne flyve rundt. Vi er sikre på at det er Hugin og Munin, Odins ravne som er ude og finde nyheder til ham, og hvilket sted er bedre at lede end på Hornbeer.

 

Raven er en ravfarvet og sødlig øl, ikke så sød som gudernes tidligere yndlingsdrik Mjöd, men lige så høj i alc. % og det er noget guderne kan lide.

 

I Valhalla er vi sikre på at Mjöd nu er udskiftet med Raven, og derfor forbeholder vi os retten til at kalde os ”Leverandør til de nordiske guder”.

Hornbeer, TopHop

Hornbeer, TopHop er en humlet øl, en Session Ale.

Det vil sige med moderat bitterhed på ca. 40 IBU, men med masser af duft og aroma fra den nyeste høst af humle. Vi har brugt de amerikanske humler centenniel, simcoe, cascade og amarillo. TopHop er med 4,7% alkohol, en noget lettere øl end traditionel IPA. Vi har brygget den med Munchenmalt og karamelmalte for at give den en smule sødme og lidt karamelsmag, og farven er blevet lys rav. TopHop er den perfekte øl til krydret mad, til de kraftige oste, blåskimmel og lignende – men TopHop går nu også fin alene.

Hornbeer, Tropical Sweat

Hornbeer, Tropical Sweat er en New England IPA, brygget og tørhumlet med bl.a. Citra, Mosaic, Cascade og derudover er der økologisk ananas juice i. Den har dejlige nuancer af tropisk frugt og citrus.

Ligesom I valgkampen og resten af verden, går vi her på Hornbeer også meget op i klimaet. Derfor har vi taget vores forholdsregler, til at gøre hvad vi kan, for at belaste miljøet mindst muligt. Det indebærer bl.a. at vi har fokus på ressourcer og bæredygtighed. Når man brygger øl, bruger man energi til opvarmning og kogning af øllet. Senere i processen bruges energi til nedkøling af øllet. Vi har så valgt at gøre de ting lidt anderledes end normalt. Vi bruger den naturlige kulde fra jorden til køling. På vores marker er nedgravet næsten en kilometer slanger med vand, som trækker kulde ind i bryggeriet til køling af øllet. På bryggeriets tag er der monteret solceller, som producerer en stor del af den el, vi forbruger i processen. Når vi koger øllet, anvender vi træ som brændsel. Træ er jo CO2 neutralt. Alt det tilsammen gør, at vi af nogle, bliver benævnt som det mest bæredygtige og ressource-økonomiske bryggeri.

Så her på Hornbeer opfordre vi til at drikke øl med god samvittighed, om man vil kalde sig ”Klima tosse” eller ej, så skader det ikke at tænke på vores planets fremtid. 

Hornbeer, Det er Aldrig din Skyld

Hornbeer, Det er Aldrig din Skyld er en øl Hornbeer har brygget for at sætte fokus på voldtægt, da en i deres tætte familie har været udsat for et såkaldt drugrape.

Hendes historie, står på etiketten.

”Det er aldrig din skyld” er en mild IPA, på 5,5%, med dejlige nuancer fra humlen af tropisk frugt og citrus.
Der er bl.a. brugt Citra, Mosaic og Cascade til at tørhumle med.

Overskuddet fra denne øl vil blive doneret til Center for voldtægtsofre.

Hornbeer, Choco-Latte Symphony

Hornbeer, Økologisk Pale Ale