Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr
Land:
Producent:
 1. Gerd Stepp Wine 1vare
Område:
 1. Valle de Uco 1vare
 2. Central Valley 1vare
 3. Mendoza 3varer
Passer til:
 1. Fjerkræ 1vare
 2. Mørkt kød 5varer
 3. Ost kraftig 2varer
 4. Ost milde 1vare
 5. Svin 2varer
Dyrkning:
 1. Traditionel 4varer
 2. Økologisk 1vare
Aroma:
 1. Rød frugt 4varer
 2. Mørk frugt 5varer
 3. Tørret/kogt frugt 1vare
 4. Søde krydderier 2varer
 5. Andre krydderier 1vare
 6. Fad 1vare

Malbec rødvin – 

5 varer

Filter (5)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Malbec rødvin

Oprindeligt stammer Malbec fra det sydvestlige Frankrig, men i dag forbinder vi primært druen med de kraftfulde rødvine fra Sydamerika. Malbec var engang en stor drue i Bordeaux, men er i dag næsten forsvundet fra området. Heldigvis har druen fundet nye græsgange og har - som den fortabte søn - fundet stor sucess i det sydamerikanske.

Malbec er mørk og intens - næsten lilla- i farven, den giver bløde vine med saftighed og kant. Druen trives bedst i et varmt klima, som gør de Sydamerikanske forhold ideelle for produktionen. Skallerne på Malbec er tykke og omslutter en drue med fløjlsblød tekstur og muskuløse smage som: Solbær, figen, kirsebær, blomme, vanilje, kakao, blåbær - og i visse tilfælde en snert af eukalyptus. Den unikke smag af Malbec er resultatet af druer som dyrkes på højtliggende marker, hvor forskellen på dag- og nattemperatur er markant.

Selvom Malbec ikke længere er hædret blandt de øvrige stjerne i Bordeaux - så har den sine fans. Blandt andet den saglige Prins Henrik, nærede en stor kærlighed for druens mørke væsen og nuancerede personlighed. Malbec bør drikkes til kødfylde grillretter og krogmodnede bøffer med en habil sauce.