Pimm's No 1 Gin

Hvad synes du om?

Pimm's No 1 Gin

Tak for din ærlige mening!

Pimm's No 1 Gin

  • country-flag-image
  • Storbritannien
  • Gin

Prisgaranti

Pris per stk.

105,00 kr.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
5 stk. på lager

Hvorfor vi elsker den

Pimm's No. 1 er en gin baseret drink, med en smag af bær, krydderier og frugter, som er en af de mest populære drinks i England, samt alle de lande hvor engelske soldater har medbragt den rundt om på kloden.Pimm's No. 1 stammer fra en østersrestaurant i London i 1840, hvor ejeren James Pimm serverede Pimm's for sine gæster. Siden dengang har opskriften på Pimm's No. 1 været omgærdet af megen mystik. Kun seks personer, ”The secret six”, kender det nøjagtige indhold i Pimm's No. 1.

Land:Storbritannien
Dyrkning:Traditionel
Proptype:Skruelåg
Alkohol25%

Fakta

Det siger medlemmerne

2019-05-05 22:08:09
Nadia Høeg Wagner
Det her er en forbløffende smagsfuld gin - meget sød urtesmag som er skøn i en G&T
2020-05-19 11:14:07
Rasmus Sander
Ganske dejlig sommerdrik som er temmelig "voksen" i smagen. Personligt foretrækker jeg at mixe med en god lemon tonic/lemonade eller gingerbeer, da den traditionelle gingerale bliver for sødt-i-sødt. Gå amok med garnish og lav på store kander!

2 anmeldelser

Om vinen

Pimm's No. 1 er en gin baseret drink, med en smag af bær, krydderier og frugter, som er en af de mest populære drinks i England, samt alle de lande hvor engelske soldater har medbragt den rundt om på kloden.Pimm's No. 1 stammer fra en østersrestaurant i London i 1840, hvor ejeren James Pimm serverede Pimm's for sine gæster. Siden dengang har opskriften på Pimm's No. 1 været omgærdet af megen mystik. Kun seks personer, ”The secret six”, kender det nøjagtige indhold i Pimm's No. 1.Prøv en rigtig tørstslukker: 1/3 Pimm's No 1 og 2/3 ginger ale sammen med masser af is og appelsinskiver.