Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr
Passer til:
 1. Aperitif 6varer
 2. Fed fisk 1vare
 3. Fjerkræ 6varer
 4. Lys fisk 6varer
 5. Mørkt kød 4varer
 6. Ost kraftig 4varer
 7. Ost milde 6varer
 8. Skaldyr 4varer
 9. Svin 1vare
 10. Vegetar 2varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 2varer
 2. Traditionel 4varer

Producenter – 

11 varer

Filter (11)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Cantina Bennati

Antonio Bennati blev født i 1870 i Cazzano di Tramigna, en lille landsby som ligger blot et par kilometer fra denne mere kendte by Soave.
"Toni Recioto", blev han kaldt pga. den type vin han lavede af samme navn. Således startede Antonio i en tidlig alder produktion og salg af vin i datidens berømte flasker i stråkurve. Han blev efterfulgt af sin søn Annibale, der i 1920 etablerede vingården Cantine Bennati.
Cantine Bennati har i mere end 140 år været en kendt og respekteret vingård med udgangspunkt i Valtramigna.
Hos Bennati-familien har nøglen til succes altid ligget i et tæt teamwork. Det har i alle årene været et familieanliggende, hvor man deler sin viden, er loyal, fleksibel samt brænder for det Cantine Bennati gør og står for.
Nøglen til succes har indeholdt disse ingredienser samt masser af hårdt arbejdet; nu igennem fire generationer.
Vingården er i konstant udvikling. Således er en ny vingård for nogle år siden bygget med et top moderne anlæg. Samtidig er et nyt varehus anlagt, hvor familien kan efterkomme kundernes krav på en effektiv og hurtig måde.
Nye vinmarker er købt og via flere nye projekter skubber familien til de traditionelle Valpolicella teknikker i tæt samarbejde med Universitet i Udine.