Chateau Haut-Garriga, OG Orange Bordeaux 2021

Smagsprofil

Krop Medium
Syre Høj
Stil Tør

Vinens aromaer

aroma-image

Tørret/kogt frugt

Chateau Haut-Garriga, OG Orange Bordeaux 2021
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
Bliv medlem og spar 25.01% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Med Haut-Garriga lander vi i Bordeaux, i området Grézillac. Her er de klassiske dyder byttet ud med en stille revolution, hvor Maxime Burreau fra Chateau Haut-Garriga er en af de unge vinbønder, der gerne vil arbejde mere naturligt og legende i marken og i kælderen.

Land:Frankrig
Dyrkning:Naturvin
Flaskestørrelse:750 ml
Drue:Sémillon 100%
Område:Bordeaux
Proptype:Kork
Gemmepotentiale - år fra høst:2 - 4
Serveringstemperatur:10 - 12°C
Anbefalet glas:Mellem
Alkohol:13.5%

Fakta

Smagsprofil

Krop Medium
Syre Høj
Stil Tør

Vinens aromaer

aroma-image

Tørret/kogt frugt

Om produktet

OG Orange '21 er en orange vin baseret på 100% Semillon, som er en klassisk grøn drue til Bordeaux-området. Er du ikke vant til orangevin, kan vinen bestemt virke funky. Macerationen på denne vin er ret intens og kan derfor være lidt af en udfordring. Men fortvivl ej, det smager helt fantastisk! Selvom Semillon er en klassisk drue i området, er det samtidig en drue, der kan virke ret intens, selv i alkohol! Men det er bestemt ikke tilfældet her. Vinen fremstår derimod med en lethed og elegance, der passer særdeles godt til den frugtige og parfumerede karakter.

 Tag vinen direkte fra køleskabet og lad den hæve et par grader inden servering. Vi anbefaler, at du serverer vinen ved 8-10 grader.

Vinen er en orangevin og er derfor en fyldig ting. Derfor har vi helt klart at gøre med en vin, der tåler diverse fyldige madretter. Især når vi taler om vinterens mere rustikke, rige og intense madlavning!