Filtrer efter
Shopping muligheder
Flavors
 1. Grøn frugt 5varer
 2. Citrus frugt 6varer
 3. Sten frugt 7varer
 4. Tropisk frugt 8varer
 5. Rød frugt 2varer
 6. Mørk frugt 3varer
 7. Tørret/kogt frugt 1vare
 8. Blomstret 2varer
 9. Andre krydderier 3varer
 10. Fad 1vare
Pris:
kr
Land:
Område:
 1. Pfalz 13varer
Passer til:
 1. Aperitif 8varer
 2. Dessert 1vare
 3. Fed fisk 1vare
 4. Fjerkræ 5varer
 5. Lys fisk 8varer
 6. Mørkt kød 1vare
 7. Ost kraftig 1vare
 8. Ost milde 7varer
 9. Skaldyr 6varer
 10. Svin 3varer
 11. Vegetar 6varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 1vare
 2. Traditionel 9varer
Page

Gerd Stepp Wine  – 

14 Varer

Filter (14)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Gerd Stepp Wine

Gerd Stepp er flying winemaker med baggrund i Bad Dürkheim, Pfalz, Tyskland. Født og opvokset i en vinfamilie blev hans skæbne hurtigt bestemt.

Som færdiguddannet ønolog begyndte Gerd Stepp sin internationale verdensturné med et ophold i New Zealand, hvor han lærte at tale engelsk. Derefter blev han forsker på universitetet i Neustadt med speciale i vinmarkspleje og drift.

Siden har Gerd være i Afrika; Zimbabwe og Nigeria for at arbejde med vin på bl.a. Mukuyu Winery , hvorefter han tog til Fattoria Ispoli i Mercantale, Toscana, hvor han arbejdede med økologi og hver vinter tog tilbage til Afrika. Bl.a. Sydafrika for at arbejde for Villiera i Stellenbosch. 

Fra 1996 og frem til 2000 arbejdede Gerd Stepp for MGM Mondo del Vino Srl. som chief winemaker, indtil han startede hos Marks and Spencer i 2001 som konsulent i indkøb og som ”House-Winemaker”. Dette stod på indtil 2009.

Siden 2009 har Gerd arbejdet på sine egne produktioner i Pfalz og i Argentina samt med konsulentopgaver for forskellige kunder rundt omkring i verden.

Gerd lejer sig ind hos et vineri i  Laumersheim, hvor der er alle de faciliteter, som Gerd har brug for. Hans enorme viden om vinmarkerne i Pfalz sammen med et unikt netværk gør, at han har adgang til kvalitetsdruer, som gør hans vine særdeles attraktive.

Alle druer købes hos personer som Gerd har et nært forhold til. Alle marker er nogle af de bedst placeret i Pfalz plukkes ved håndkraft.

Gerd fortæller om økologi og biodynamik i Pfalz.