Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Producent:
 1. Castello Vicchiomaggio 4varer
Passer til:
 1. Fjerkræ 1vare
 2. Mørkt kød 5varer
 3. Svin 1vare
Aroma:
 1. Rød frugt 5varer
 2. Mørk frugt 1vare
 3. Andre krydderier 5varer
 4. Fad 5varer

Castello Vicchiomaggio – 

5 varer

Filter (5)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Italien
 2. Italien
 3. Italien
 4. Italien
 5. Italien

Castello Vicchiomaggio

Beliggenhed:
Dybt i Chianti Classicos hjerte og kun en kort gåtur fra Greve in Chianti finder du den charmerende Castello Vicchiomaggio.

Her lever John og Paola Matta en tilsyneladende rolig tilværelse. Mens Paola tager sig kærligt af familiens agriturismo, fokuserer John på sin passion: vinproduktion. Han er så god og lidenskabelig, at han er blevet anerkendt som "Italian winemaker of the year" ved IWSC hele fire gange - som den eneste vinproducent.

Rig Historie:
Castello Vicchiomaggio rummer historie, der strækker sig tilbage til 1400-tallet, og vinfremstillingen har altid været hjertet af denne ejendom. I dag beboer John og hans dedikerede team 34 hektarer vinmarker samt 10 hektarer olivenmarker, med resten af landet prydet af skov og parklandskab.

Udsøgt Druekvalitet:
Selvom Sangiovese-druen dominerer på markerne, kan man også finde druer som Canaiolo, Colorino, Merlot og Cabernet Sauvignon. Hver høstsæson ser man det dygtige hold høste med håndkraft, omhyggeligt udvælgende kun de fineste druer for at sikre den højeste kvalitet.

Kælderens Hemmeligheder:
Nedenunder i kælderen finder man rækker af franske egetræsfade, fra barrique til botte, der alle anvendes med omhu for at tilføre vinene ekstra dybde og karakter.