Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Type:
 1. Hvidvin 14varer
 2. Rosevin 1vare
 3. Rødvin 2varer
Passer til:
 1. Apétirif 7varer
 2. Fed fisk 7varer
 3. Fjerkræ 5varer
 4. Lys fisk 13varer
 5. Mørkt kød 1vare
 6. Ost milde 9varer
 7. Skaldyr 12varer
 8. Svin 2varer
 9. Vegetar 7varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 7varer
 2. Konventionel 10varer
Aroma:
 1. Citrusfrugt 10varer
 2. Grøn frugt 10varer
 3. Stenfrugt 1vare
 4. Tropisk frugt 5varer
 5. Rød frugt 3varer
 6. Blomstret 1vare
 7. Urtet 8varer
 8. Grønsagsagtigt 1vare
 9. Søde krydderier 1vare
 10. Andre krydderier 5varer
 11. Fad 3varer
Page

Weingut Johann Topf  – 

17 Varer

Filter (17)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Østrig
 2. Østrig
 3. Østrig
 4. Østrig
 5. Østrig
 6. Østrig
 7. Østrig
 8. Østrig
 9. Østrig
 10. Østrig
 11. Østrig
 12. Østrig

Weingut Johann Topf

Weingut Johann Topf kan dateres tilbage til før 1751 og har været i Topf-familiens besiddelse siden dette årstal. Huset er indbegrebet af et familienvinhus, hvor alle generationer er involveret i driften.


Johann Topf senior, overtog familiens vingård fra sine forældre i 1960 og var en af de første vinproducenter i Strass am Kamptal til at aftappe sin egen vin på flaske. Med datidens ni hektar var vingården ret beskeden i forhold til nu, men allerede på dette tidspunkt leverede Johann Topf vin til kunder i hele Østrig, pga. produktionens konstant høje kvalitet.

Hans Topf III overtog sammen med sin kone, Magdalena vingården i 1990 og har været i stand til at forøge gårdens størrelse til mere end fem gange sin oprindelige størrelse.
Deres fire sønner, Hans-Peter, Maximilian, Alexander og Julius er den næste generation af lidenskabelige vinproducenter, og Hans-Peter og Maximillian er så småt begyndt at overtage driften.

Weingut Johann Topf består pt. af 50 ha. land, hvoraf 45 ha. er beplanet med vinstokke, der tæller de klassiske regionale sorter Grüner Veltliner og Riesling. Derudover har Hans plantet lidt mere eksotiske sorter gennem årene så som Chardonnay, Pinot Blanc og Sauvignon Blanc, som skyldes en stor kærlighed til Bourgogne og Loire.

Gården har i alt 9 vinmarker fordelt på meget forskellige typer jord. Alle er med forskellige hældningsgrader og besidder individuelle mikroklimaer. Dette sammen med en usædvanlig passion for tradition, innovation, bæredygtighed og moderne knowhow frembringer nogle af Østrigs mest spændende vine.

Hans Topf kalder sig selv en "Terroirist", fordi vinmarkerne er de højeste beliggende i regionen. Højden giver mange fordele, men så sandelig også mange store udfordringer i vinen tilblivelse. Dog er Hans overbevist om, at ”kun i store højder kan store vine se dagens lys”.

Weingut Johann Topfs vine er karakteriseret ved deres elegance og mineralitet samt enorme lagrings- potentiale.