Hornbeer Pakke

Hornbeer Pakke

Prøv forskellige varianter af øl fra Hornbeer i denne blandede Hornbeer pakke!

Indeholder:

Hornbeer Weissbier er den lokale udgave af den berømte sydtyske weissbier.
​For os er sommer og sol, plænen der skal slås, og stranden vi så gerne vil besøge – lig med kold hvedeøl. Nyd Hornbeer Weissbier kold lige fra køleskabet i store glas med højt skum. Det er den perfekte øl til lette sommerretter, ved grillen eller bare lige når du er lækkertørstig.

Røgøl - ​Idéen til denne øl er opstået under et besøg i ølmekkaet Bamberg i Sydtyskland. Her kan de lave rauchbier. Hornbeer har så forsøgt at ramme deres egen smag, så den er anderledes. Røgøl er undergæret og lavet af 6 forskellige bygmalte, hvedemalt, sazzhumle, gær og vand. Røgøl skal nydes kold

Red Cow - En økologisk Brown Ale fra Hornbeer. Brown Ale er den klassiske engelske pub-ale. En overgæret øl med smag fra chokolademalt og karamelmalt. Og hvorfor det lidt skøre navn? Hornbeer er jo et gårdbryggeri beliggende i det naturskønne Hornsherred. Og et stenkast fra bryggeriet, går de flotteste økologiske røde køer og græsser.

Funky All Day - en øl med brettanomyces – eller brett som det kaldes i daglig tale. Brett, er en ”vildgær”, og var i gamle dage oftest uønsket i øllet. Kun i de belgiske saison og flandern ale, var det en naturlig smagsgiver. Ønsket er at genskabe sådan en klassisk belgisk saison. Så der er tilsat brett, som giver en meget let syrlighed, duft – eller lugt – som fra en nyvasket, striglet travhest!

Økologisk Dame Blanche - Denne klassiske trippel er opkaldt efter Den Hvide Dame på Selsø. Det er øllen man drikker til fisk og fjerkræ, til asparges og skaldyr. Det er en let øl trods sine 8,7% pænt carboneret og med et pynteligt hvidt skum.  Øllen har nuancer af peber, appelsin, koriander og enebær.

Hophorn - Med Hophorn var målet at kombinere det bedste fra flere øltyper. Humlebitterhed og aroma og duft fra IPA’ener, maltfylde og en antydning af ristet malt fra stout og porter. Farven er som valnøddetræ – dyb og mørk. Øllen er velhumlet, og der er tørhumlet i rigt mål med fire humlesorter. Der er sødme fra 5 forskellige bygmalte, karamelsmag fra krystalmalte og noter fra chokolademalten.
Varen er desværre udsolgt, indtast venligst din email, så giver vi dig besked, så snart varen er på lager igen.
E-mail:
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
Kissmeyer Two Front Teeth
Kissmeyer Two Front Teeth Normalpris 25,00 kr. Medlemspris 12,00 kr.
Kissmeyer Icons Stockholms Syndrome DIPA
Kissmeyer Icons Stockholms Syndrome DIPA Normalpris 29,00 kr. Medlemspris 22,13 kr.
Stor Alkoholfri Ølpakke
Stor Alkoholfri Ølpakke Normalpris 222,00 kr. Medlemspris 177,20 kr.
The Man Behind, IPA #1  Winefamly Limited Edition India Pale Ale
The Man Behind, IPA #1 Winefamly Limited Edition India Pale Ale Normalpris 79,00 kr. Medlemspris 57,90 kr.
Ebeltoft Gårdbryggeri, Wildflower I.P.A.
Ebeltoft Gårdbryggeri, Wildflower I.P.A. Normalpris 32,00 kr. Medlemspris 28,23 kr.
Brewdog, Nanny State
Brewdog, Nanny State Normalpris 28,00 kr. Medlemspris 20,92 kr.