Ofte stillede spørgsmål

HVILKE FORDELE FÅR MAN SOM MEDLEM?

Som medlem af Winefamly kan man købe vin, spiritus, økologiske specialiteter, kaffe og så videre - alt er håndplukket og sælges til vores kostpris!

HANDLER MAN VIRKELIG TIL KOSTPRIS?

Ja, Ideen er enkel. Skabe en vinklub hvor man med et medlemskab fra kr. 39 pr. måned kan handle alt sit vin til vores kostpris. Et sted hvor man bliver forført af vinenes kvalitet og ikke et sted hvor mængder og rabatter udgør ens valg. Vores  primære opgave er derfor at fylde butikken med gode og velvalgte vine til den absolutte bedste pris og skabe et univers hvor alt incl. prisen er transparent og forståeligt for vore medlemmer.

Kostprisen udregnes således:
+ indkøbsprisen
+ emballageafgift
+ alkoholafgift
+ fragt til vores lager
+ forsendelse til vore medlemmer
+ moms

HVAD KOSTER FORSENDELSE?

Ingen kan lide at betale for levering, så vi har indregnet forsendelse i vores kostpris, således medlemmerne kun skal koncentrere sig om at finde de rette vine.

HVORDAN SENDER I VINEN

Bestillinger placeret før 12.00 afsendes samme dag.

Der leveres fra mandag-fredag, og det er muligt at få leveret til både privat-og erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme, så skal du skrive, hvor vi kan sætte dine pakker.

Derudover kan du vælge levering til Pakkeshop.

HVAD KOSTER ET MEDLEMSKAB?

Winefamly har to medlemskaber, hvor du enten betaler kr. 39 per måned og kan bestille op til 12 flasker vin/spiritus, eller kr. 75 og max. kan bestille 24 flasker vin/spiritus.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så kan du altid bestille fra resten af sortimentet, det er kun vin/spiritus der er begrænsning på.

Medlemmer kan selv vælge hvilket af de to medlemskaber de ønsker inde på profilsiden.

HVORDAN OG HVORNÅR KAN MAN MELDE SIG UD?

Man kan altid melde sig ud af Winefamly. De første 30 dage er gratis og her er ingen opsigelse. Herefter betaler man resten af måneden + 30 dage. I denne periode har man samme fordele som et aktivt medlem.

For at melde dig ud, skal du logge ind, og klikke på "Profil", herefter vælger du "Administrer medlemskab" og på den side klikker du på "Opsig medlemskab".

DET LYDER FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT - HVORDAN TJENER WINEFAMLY PENGE?

Ja, det kan det måske godt gøre.

Men vi forventer at kunne drive firmaet alene på vore medlemmers kontingent. Vi er derfor KUN interesseret i at levere den bedst mulige vinklub, så vi får en masse glade medlemmer :-)

SKAL MAN KØBE X-ANTAL FLASKER AF GANGEN?

Nej, det bestemmer du.

Vi opfordrer dog til at købe 12 flasker ad gangen, da det gør det muligt for os at forhandle de absolut bedste priser på leveringen. Da disse indregnes i kostprisen, så vil vi kunne sætte priserne ned, hvis medlemmerne som oftest bestiller 12 ad gangen.