Poppels, Passion Pale Ale
Poppels, West Coast IPA
Poppels, Double IPA
Poppels, Russian Imperial Stout
Poppels, American Pale Ale
Poppels, All in Brewing Lervig Chango

Poppels Pakke

  • country-flag-image
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Prisgaranti
  • Bland & Bestil

Hvorfor vi elsker den

Prøv 7 forskellige varianter fra Poppels i denne pakke.

Pakkens indhold kan variere alt efter hvad vi har på lager. 

Poppels, Passion Pale Ale

Poppels Passion Pale Ale 5,2 % IBU 40

En pale ale brygges med overvejende lys malt, hvilket giver den en lysere farve end andre øl, der blev brygget på tidspunktet for dens opfindelse. Som følge af forskellige former for praksis og humle, er familien Pale Ale vokset til at omfatte en bred vifte af smag og styrke.

Vores Passion Pale Ale er en ”let at lide øl”, brygget med masser af humle og frisk passionsfrugt. Oprindeligt opført som et engangsbryg i 2015, blev denne friske og frugtbare øl øjeblikkeligt en af vores mest populære udgivelser nogensinde.

Poppels, West Coast IPA

Poppels West Coast India Pale Ale 6,5 %

West Coast IPA blev oprindeligt oprettet på den amerikanske vestkyst. Med masser af aroma og bitterhed fra humle er det blevet en af verdens mest værdsatte øl typer.

Vores version af den klassiske West Coast IPA har en ret og klar maltet krop. Humlen kommer til at stå i forreste række og være ledende.

Mosaic dominerer med smukke tropiske toner fyr.

Poppels, Double IPA

Poppels Double India Pale Ale 8,0 % 80 IBU

Double (eller Imperial) Indien Pale Ale er en ret ung øltype. Den blev oprettet i 1990'erne, da amerikanske mikrobryggerier forsøgte at øge mængden af malt og humle sammenlignet med en almindelig Indien Pale Ale.

Vores DIPA får sin karakter fra generøse mængder amerikansk humle afbalanceret med 6 malte. Resultatet er en robust men rund øl, der overraskende skjulte sin alkoholstyrke godt.

Poppels, Russian Imperial Stout

Poppels Russian Imperial Stout 9,5 % IBU 60

En Russian Imperial Stout er simpelthen en stout med ekstra af alt. I modsætning til hvad navnet antyder, blev øllet først brygget i det 19. århundrede England til eksport til den russiske domstol.

Vores gengivelse af denne stil er en formbar øl med en solid krop og generøs toner af lakrids, kaffe og chokolade. En stabil og kompleks øl, der nydes mest i moderate mængder.

Poppels, American Pale Ale

Poppels American Pale Ale 5,4 % IBU 30

En videreudvikling af sin amerikanske arv! The American Pale Ale blev født i USA, hvor bryggerierne bruger lokale humle – der giver drikken et skud citrus!

Vores fortolkning af den amerikanske Pale ale har disse kraftfulde humleegenskaber, med elementer af rød grape, abrikos, fyr, sirup og urter. Serveres bedst ved 10-12 ° C til en hyggelig madlavningsaften med vennerne.

Poppels, All in Brewing Lervig Chango