• Portvin
  • Portugal
  • Douro

Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1997 med Tang

Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1997 med Tang
  • Gratis levering fra 349 kr.
  • Bland & Bestil
Dette produkt er desværre udgået.
Se lignende nedenfor.
Bliv medlem og spar 30.43% Opgrader

Hvorfor vi elsker den

Gaven til portvinselskeren, der er vild med gamle årgangsportvine - og som derfor vil sætte pris på en smuk gaveæske med Carvalhas årgangsportvin fra 1997 sammen med det ultimative værktøj til at få åbnet portvinsflasken - uden at proppen smuldrer undervejs.

Land:Portugal
Dyrkning:Konventionel
Flaskestørrelse:750 ml
Område:Douro
Årgang:1997
Alkohol:20%

Fakta

Passer til

Mørkt kød
Dessert
Ost milde
Ost kraftig

Om produktet

1997 Vintage er en sprudlende, kraftfuld portvin, der med elegante aromaer af røde frugter og kirsebær, forkæler din portvins-længsel. Gæsterne vil måbe beundrende, når du ved hjælp af portvinstangen - med et lille hurtigt twist - knækker halsen af lige under proppen. 

Årgang 1997 er et af de bedste år for Quinta das Carvalhas. Portvinen er drikkemoden nu, men kan sagtens gemmes i mange år.

Vintage portvin er den fornemmeste portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer kun ca. 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i en relativ sen alder. Den regnes af mange for at være "Kongen" af portvin. Quinta das Carvalhas Vintage portvine kan nydes, mens de stadig er unge, men vil helt sikkert kun blive bedre med alderen.
Drik den til: Den er perfekt til langtidsbraiserede kalvekæber - og blå oste.