Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Type:
 1. Hvidvin 2varer
 2. Rødvin 2varer
Område:
 1. Abruzzo 2varer
 2. Puglia 1vare
 3. Veneto 1vare
Passer til:
 1. Apétirif 1vare
 2. Fjerkræ 2varer
 3. Lys fisk 2varer
 4. Mørkt kød 2varer
 5. Ost kraftig 2varer
 6. Ost milde 1vare
 7. Skaldyr 1vare
 8. Svin 2varer
 9. Vegetar 1vare
Aroma:
 1. Citrusfrugt 1vare
 2. Grøn frugt 2varer
 3. Stenfrugt 1vare
 4. Mørk frugt 2varer
 5. Tørret/kogt frugt 1vare
 6. Blomstret 1vare
 7. Søde krydderier 2varer
 8. Fad 1vare

Teatro Latino – 

4 varer

Filter (4)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Italien
 2. Italien
 3. Italien
 4. Italien

Teatro Latino

Ejeren af Teatro Latino, Leonardo Vianello, producerer sammen med sin medarbejder Anna Lora o Teatro Latinos to forskellige vinserier: ”I Classici” og ”La Tradizione”. Teatro Latino laver mørke, modne, frugtige vine - der er nemme og ukomplicerede at drikke - også når solen ikke skinner!

"Classici" vinene er produceret på druerne Montepulciano, Negroamaro, Primitivo, Nero d'Avola og Zibibbo. Det er alle vine, der afspejler vinregionernes traditioner og kultur.
"Tradizione" vinlinjen med druerne Merlot, Bardolino Chiaretto og Custoza, produceres udelukkende i 1-liters flasker. Det er vine, der er velegnede til at følges med klassisk italiensk gastronomi i gode venners lag eller i selskab med familien.

Leonardos ambition med Teatro Latino at fremvise Italiens klassiske vinhistorie. Nuancerne i de enkelte vines duft og smag refererer til de regioner, som de stammer fra, og de druer som er benyttet. Vinene produceres på en moderne vingård, hvor traditioner og kvalitet hører sammen. Smag et glas og oplev, hvor meget Italiens vinproduktion har udviklet sig de sidste 20 år.