Teatro Latino – 

12 varer

Filter (12)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Teatro Latino

Ejeren af Teatro Latino, Leonardo Vianello, producerer sammen med sin medarbejder Anna Lora o Teatro Latinos to forskellige vinserier: ”I Classici” og ”La Tradizione”. Teatro Latino laver mørke, modne, frugtige vine - der er nemme og ukomplicerede at drikke - også når solen ikke skinner!

"Classici" vinene er produceret på druerne Montepulciano, Negroamaro, Primitivo, Nero d'Avola og Zibibbo. Det er alle vine, der afspejler vinregionernes traditioner og kultur.
"Tradizione" vinlinjen med druerne Merlot, Bardolino Chiaretto og Custoza, produceres udelukkende i 1-liters flasker. Det er vine, der er velegnede til at følges med klassisk italiensk gastronomi i gode venners lag eller i selskab med familien.

Leonardos ambition med Teatro Latino at fremvise Italiens klassiske vinhistorie. Nuancerne i de enkelte vines duft og smag refererer til de regioner, som de stammer fra, og de druer som er benyttet. Vinene produceres på en moderne vingård, hvor traditioner og kvalitet hører sammen. Smag et glas og oplev, hvor meget Italiens vinproduktion har udviklet sig de sidste 20 år.