Page

Cave de Tain l'Hermitage  – 

22 Varer

Filter (22)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden

Cave de Tain l'Hermitage

Cave de Tain l'Hermitage ligger i hjertet af det nordlige Rhônes historiske vingårds region, der producerer vin fra fem berømte crus: Hermitage, Crozes-Hermitage, St-Joseph, Cornas og St-Péray.

Producenterne i Cave de Tain brænder for syrah. Druen har hjemme i det nordlige Rhone, og selv om den har fundet sig til rette i både Australien og Nordvestlige USA, er det stadig Nordrhone, der har føretrøjen. Her bliver syrah-vinene komplekse og frugtige i deres ungdom, med røde bæraromaer og en krydret aflsutning. Når de ældes ændres de karakter med aromaer af sorte frugter, chokolade og peber. Hos Cave de Tain får man druer fra mange producenter, så der er god mulighed for at udvælge de bedste druer og marker til cru-vinene. Lagringen sker på traditionel vis på store egetræskar mens enkelte af vine lagrer på mindre træfade.

Kooperativet blev grundlagt i 1933 af Louis Gambert de Loche. flere generationer har bidraget til væksten i virksomheden, som i dag omfatter 270 avlere, der deler et fælles mål om økonomisk succes baseret på bæredygtige vinmarker.