Filtrer efter
Aktive filtre
  1. Aroma:
    Fad
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Passer til:
  1. Mørkt kød 2varer
  2. Svin 2varer
Aroma:
  1. Rød frugt 5varer
  2. Mørk frugt 3varer
  3. Andre krydderier 5varer
  4. Fad 2varer

Domaine Francois Xavier Lambert

Rhônefloden i horisonten - Gigondas by oppe af vejen og vinmarker så langt øjet rækker. Domaine Francois Xavier Lambert er inkarnationen af et Rhone-vinhus, hvor den smukke sydfranske natur er bagtæppe for flotte og intense rødvine. 

Gennem årene har huset haft mange forskellige konstellationer og har både solgt alt vin fra og selv køøbt druer fra hele Rhône til forskellige vine og under forskellige navne. Men familien Gras har altid været bag, og Jean-François Gras, som driver huset i dag, har fokuseret på de marker som familien ejer i Gigondas og nabobyen Vacqueyras. 

Det er ret tradtionelle vine, hvor fuldmoden Grenache får selskab af Syrah og Mourvedre til højintense rødvine med masser af power. Der er fuld knald på kirsebær og hindbær i smagensammen med lidt mørkebær og krydderurter - og med lagring i træfade af forskellig størrelse giver det vine med en komplet og fuldtendt smag. Det er oplagt til det danske julebord og til de tradtionelle vinterretter, men gør sig lige så godt til sommerens grillaftener med fuld knald på røg og varme.