Filtrer efter
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Type:
 1. Hvidvin 5varer
 2. Rødvin 8varer
Passer til:
 1. Fed fisk 6varer
 2. Fjerkræ 10varer
 3. Mørkt kød 2varer
 4. Svin 6varer
Aroma:
 1. Citrusfrugt 5varer
 2. Grøn frugt 5varer
 3. Stenfrugt 2varer
 4. Rød frugt 8varer
 5. Mørk frugt 2varer
 6. Urtet 2varer
 7. Søde krydderier 3varer
 8. Fad 9varer
Page

Pascal Prunier-Bonheur – 

13 Varer

Filter (13)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Frankrig
 2. Frankrig
 3. Frankrig
 4. Frankrig
 5. Frankrig
 6. Frankrig
 7. Frankrig
 8. Frankrig
 9. Frankrig
 10. Frankrig
 11. Frankrig
 12. Frankrig

Pascal Prunier-Bonheur

Pascal Prunier-Bonheur er, sammen med sin kone Christine, den arketypiske Bourgogneproducent: han er femte generation, overtog vinhuset efter far, og har kun små 6 hektar marker spredt over flere kommuner i området - og driver mere eller mindre selv hele biksen, mens Christine står for salg.

Det er altså håndlavet vin, hvor Pascal har fingre i alle dele af processen - og det er simpel og ærlig Bourgogne. Ikke for meget af hverken fad eller ekstraktion, men afbalanceret vin, som afspejler både Bourgogne og Pascal.

Pascal er udpræget Chardonnay-mand, det giver næsten sig selv, når man bor lige uden for Meursault, men der har (heldigvis) også sneget sig en god flok Pinot Noir ind i sortimentet, hvor der er fokus på det lette og elegante, men med markante tanniner som er pakket flot ind i lag af frugt og syre.

Sidst men ikke mindst, så er Pascal ikke gået helt med på bølgen med at skrue voldsomt op for priserne - det er heldigvis stadig muligt at finde flot vinhåndværk til fornuftige priser - også i Bourgogne.