Filtrer efter
Aktive filtre
 1. Type:
  Hvidvin
 2. Passer til:
  Fjerkræ
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Type:
 1. Hvidvin 5varer
 2. Rødvin 9varer
Passer til:
 1. Fed fisk 6varer
 2. Fjerkræ 5varer
 3. Mørkt kød 1vare
 4. Svin 2varer
Aroma:
 1. Citrusfrugt 5varer
 2. Grøn frugt 5varer
 3. Stenfrugt 2varer
 4. Fad 5varer

Pascal Prunier-Bonheur

Pascal Prunier-Bonheur er, sammen med sin kone Christine, den arketypiske Bourgogneproducent: han er femte generation, overtog vinhuset efter far, og har kun små 6 hektar marker spredt over flere kommuner i området - og driver mere eller mindre selv hele biksen, mens Christine står for salg.

Det er altså håndlavet vin, hvor Pascal har fingre i alle dele af processen - og det er simpel og ærlig Bourgogne. Ikke for meget af hverken fad eller ekstraktion, men afbalanceret vin, som afspejler både Bourgogne og Pascal.

Pascal er udpræget Chardonnay-mand, det giver næsten sig selv, når man bor lige uden for Meursault, men der har (heldigvis) også sneget sig en god flok Pinot Noir ind i sortimentet, hvor der er fokus på det lette og elegante, men med markante tanniner som er pakket flot ind i lag af frugt og syre.

Sidst men ikke mindst, så er Pascal ikke gået helt med på bølgen med at skrue voldsomt op for priserne - det er heldigvis stadig muligt at finde flot vinhåndværk til fornuftige priser - også i Bourgogne.