Filtrer efter
Aktive filtre
 1. Pris:
  100,00 kr. - 199,99 kr.
Shopping muligheder
Pris:
kr.
Krop
 1. Krop: Let 11varer
 2. Krop: Medium 46varer
 3. Krop: Fyldig 30varer
Syre
 1. Syre: Lav 16varer
 2. Syre: Medium 38varer
 3. Syre: Høj 33varer
Tanniner
 1. Tanniner: Lav 24varer
 2. Tanniner: Medium 52varer
 3. Tanniner: Høj 11varer
Land:
Producent:
 1. Aia Vecchia 1vare
 2. Altos de Aranda 1vare
 3. Beauty in Chaos 2varer
 4. Bodegas Peñafiel 1vare
 5. Cantina Bennati 5varer
 6. Cantina Vaona 2varer
 7. Cave de Fleurie 8varer
 8. Cave de Tain l'Hermitage 2varer
 9. Charles Baur 1vare
 10. Dante Rivetti 1vare
 11. Domaine Francois Xavier Lambert 4varer
 12. Domaine Gayda 2varer
 13. Drumheller 1vare
 14. Gerd Stepp Wine 6varer
 15. Glover Family Vineyards 2varer
 16. Immortelle 2varer
 17. La Bergerie de Fenouillet 1vare
 18. La Festeggiata 2varer
 19. Le Berne 1vare
 20. Mas Amiel 1vare
 21. Mitolo Wines 1vare
 22. Monte Major - Castello dei Conti 2varer
 23. Montedidio 1vare
 24. Motto 1vare
 25. Pecchenino 1vare
 26. Provence Wine Maker 1vare
 27. Quinta das Carvalhas 2varer
 28. Teatro Latino 5varer
 29. Tenuta di Castellaro 1vare
 30. Vignerons de Tavel & Lirac 2varer
 31. Vignobles JP Garde 1vare
 32. Vina Bujanda 2varer
 33. Weingut Blankenhorn 1vare
 34. Weingut Johann Topf 1vare
 35. William Long Wine 3varer
Område:
 1. Baden 1vare
 2. Castilla-La Mancha 1vare
 3. Valle de Uco 1vare
 4. Abruzzo 1vare
 5. Alsace 1vare
 6. Beaujolais 8varer
 7. Bordeaux 1vare
 8. Californien 1vare
 9. Douro 2varer
 10. Jerez 1vare
 11. Languedoc-Roussillon 10varer
 12. Loire 4varer
 13. Marlborough 2varer
 14. Niederösterreich 1vare
 15. Pfalz 5varer
 16. Piemonte 3varer
 17. Provence 2varer
 18. Puglia 6varer
 19. Rhône 9varer
 20. Ribera del Duero 2varer
 21. Rioja 4varer
 22. Sicilien 2varer
 23. South Australia 1vare
 24. Toro 1vare
 25. Toscana 5varer
 26. Veneto 9varer
 27. Washington State 3varer
Passer til:
 1. Aperitif 4varer
 2. Fed fisk 5varer
 3. Fjerkræ 35varer
 4. Lys fisk 1vare
 5. Mørkt kød 65varer
 6. Ost kraftig 17varer
 7. Ost milde 12varer
 8. Svin 60varer
 9. Vegetar 3varer
Dyrkning:
 1. Bæredygtig 6varer
 2. Konventionel 68varer
 3. Naturvin 7varer
 4. Økologisk 3varer
Aroma:
 1. Rød frugt 52varer
 2. Mørk frugt 54varer
 3. Tørret/kogt frugt 10varer
 4. Blomstret 8varer
 5. Urtet 6varer
 6. Søde krydderier 21varer
 7. Andre krydderier 51varer
 8. Fad 27varer
Page

Rødvin – 

87 Varer

Filter (87)
Faldende orden
Sortering
Faldende orden
 1. Frankrig
 2. Frankrig
 3. Tyskland
 4. Frankrig
 5. Spanien
 6. Spanien
 7. Italien
 8. Frankrig
 9. Italien
 10. Italien
 11. Frankrig
 12. Italien

Rødvin

Mere om rødvin

Den franske Rouge, den italienske Rosso, den tyske Rot, amerikanernes Red og portugisernes Tinto - hos Winefamly elsker vi rødvin og har gjort os umage for at udvælge de bedste flasker til sortimentet. Det vigtigste når du handler rødvin hos Winefamly - er at rødvinen smager godt - og så at du som medlem af familien, gør en god handel når du bestiller din rødvin. Det er uanset om det er en flaske til 50 eller 1500 kr. Alle rødvine er udvalgt af os, på baggrund af hvad I kan lide at drikke. Vi smager vinen hos vinbønderne og bestiller kun de flasker vi selv har lyst til at drikke - og som kan tilbydes til landets laveste pris. På den måde kan Winefamly tilbyde dig rødvin i den kvalitet du kender fra specialbutikken - bare til supermarkedspriser.


Rødvin skal kunne mange ting; den skal kunne fylde din krop med ro efter en lang arbejdsdag, den skal ledsage et veltilberedt måltid og den skal fuldende en aften med gode venner og dybe samtaler. Ja - kravene til hvad en rødvin skal kunne spænder vidt og derfor har vi også fundet de bedste bud på alt fra hæderlige hverdagsvine til smagsoplevelser i gourmet-klassen - du finder dem alle sammen lige her på siden.

Ønsker du ikke at være medlem af Winefamly for at købe rødvin, så besøg vores "familiemedlem" vildmedvin, hvor du finder et kæmpe udvalg af rødvin.

Hvilken rødvin skal jeg vælge?

Hvilken rødvin der passer til netop dig - eller det måltid du skal lave, det kan være svært at finde ud af. Så hvis du også er typen som ofte stiller dig selv spørgsmålet: “Hvilket rødvin skal jeg vælge”? “Hvad for en type rødvin kan jeg lide”? - eller “Hvilken rødvin passer til min mad”? - så er der hjælp at hente her. Til netop de formål har vi bygget flere forskellige løsninger, som kan hjælpe dig til at finde den bedste vin ud fra både smag, mad og budget. Prøv f.eks. vores værktøj til at matche mad og vin eller tag en vintest og find den vin der matcher din smag.

Få mest muligt ud af din rødvin

At få det bedste ud af sin rødvin handler ikke kun om valget af vin, men også om hvordan du håndterer din vin. Der ligger mange smagsoplevelser i at behandle sin rødvin helt optimalt. Husk at servere den ved den korrekte temperatur, i det helt rette vinglas og lad den gerne ilte før servering. Du kan du læse mere om hvordan man får det bedste ud af sin rødvin på vores blog om: vinhacks

 

Hvad er der i en flaske rødvin? 

En ‘almindelig’ flaske rødvin indeholder 700 ml. altså 6 glas - eller genstande - om man vil. Men det kan være svært at gennemskue præcist hvad en flaske rødvin indeholder. Hvad er eksempelvis forskellen på tannin og garvesyre -  hvorfor får man blå tænder af noget rødvin? - og hvor mange kalorier er der i en flaske rødvin?. Den første er ganske simpel - der er ikke garvesyre i vin, det er et levn fra en anden tid hvor man ikke skelnede mellem tannin og garvesyre. I dag ved vi at tannin er det mundvands-stjælende stof som stammer fra vinduernes skaller. Selvsamme stof er også synderen når dine, ellers perlemorsfarvede bisser, pludselig bliver blålilla efter mødet med et godt glas rødvin. - og hvad angår kalorierne, ja så er de i den grad til stede i rødvin. Med et kalorieindhold på lige omkring 120 kcal. per glas, er rødvin noget nær det mest kalorieholdige du kan drikke.

Det kan også argumenteres, at rødvin smager så godt - at det faktisk er kalorierne værd. Hvis du vil blive lidt klogerer på tannin, så læs bloggen som du finder her. Hvis du derimod hellere vil læse mere om de blå tænder - så skal du se denne vej. Men en oversigt over hvor mange kalorier der er i forskellige typer af vin, den finder du her. Hvis du mere er den sparsommelige type, som gerne vil vide hvor længe en flaske rødvin kan stå åben, så er der hjælp at hente her.  

Der er forskel på druer

Mange forskellige faktorer spiller ind når man producerer rødvin - men ingen af dem er så væsentlige som selve vinens DNA - der kommer fra vindruen. Det lille bær giver vinen både konsistens, personlighed og smag. Der findes et utal af druesorter og mange af dem har forskellige navne alt efter hvor i verden de dyrkes. Druerne, som danner grundlaget for rødvinens karakteristika, har selv deres egen DNA, men som det også er med mennesker - så påvirkes den markant det miljø den vokser op i. Et koldt klima giver et tørt, rent og enkelt udtryk til druerne, mens flere solskinstimer og højerer temperaturer vil fremme vinens sødme og frugt. Vinstokke som dyrkes i kalkholdig jord med meget flint eller skifer i undergrunden - deres druer smager helt anderledes end dem som gror i mere bløde og muldholdige områder. 

De lette typer af rødvin har ofte en lys farve og en afdæmpet, men raffineret smag. Det er primært druer som Gamay - og Pinot Noir som danner grundlag for denne type rødvin. I kategorien med de mellemfyldige rødvine finder man en stor gruppe af druer, de mest kendte og anvendte er dog: Zinfandel, Grenache, Merlot og Cabernet Franc. I den kategori hvor vinene er mørke, potente og sødmefulde finder man gerne druer som Cabernet Sauvignon, Syrah, Malbec og Nebbiolo. 

Hvilken rødvin er til dig?

Det er helt tydeligt at forskellen på rødvin er stor - og det gælder ikke kun for de store flasker som kun åbnes ved særlige anledninger. Uanset om vi taler hverdagsvin eller de helt særlige gemme-flasker, så er der stor forskel i både smag og udtryk. Det handler om valget af druer - og i nogle tilfælde blandingen heraf, samt området hvorfra vinen kommer - og hvordan vinmageren har valgt at håndterer vinen. Hvilken type som passer bedst til dig? - Det ved du bedst selv! Din smag er unik og derfor er det farligt at stirre sig blind på anmeldelser fra eksperter og vine som prydes med mange stjerner. Hos Winefamly er medlemmerne de ægte eksperter, det er jeres holdning og mening om vinen som er vigtig for os. Vi gør vores bedste for at skabe et sted hvor du trygt, billigt og sjovt kan få personlige anbefalinger på rødvin. Så hvis du ikke allerede kender din egen smag i vin til hudløshed, så er her en genvej til at finde rødvin lige efter dit hjerte - eller mund: vintest  


Rødvin tilbud

Hos Winefamly tror vi ikke på tilbud - vi tror til gengæld på at give dig prisgaranti på alle vores produkter. Du kan altså roligt fylde vinreolen med rødvin i verdensklasse. Så er det slut med at styrte rundt efter et godt tilbud - det bliver ikke billigere end lige her!

Hvilken temperaptur skal rødvin serveres ved?

Hvilken temperaptur skal rødvin serveres ved?

Sådan ilter og dekanterer du rødvin

Sådan ilter og dekanterer du rødvin

Sådan opbevarer du rødvin

Sådan opbevarer du rødvin


Skål & go' fornøjelse